Με προβλήματα ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ στο Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Προβλήματα δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ στο Βόλο. Όπως αναφέρει η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ «Πολλά μηνύματα για καθυστερήσεις στον περίφημο ΑΣΕΠ του κ. Βορίδη, που διεξάγεται σήμερα, δέχομαι από το πρωί.

Μεγάλη αναμονή των θεμάτων σε ορισμένα τμήματα, εκτύπωση των θεμάτων από έναν και μόνο εκτυπωτή σε κεντρικό σχολείο του Βόλου, πλήρης αποδιοργάνωση. Ορισμένοι υποψήφιοι κατέληξαν να παραλάβουν τα θέματα στα χέρια τους με 2.5 ώρες καθυστέρηση, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά για την ποιότητα της διαδικασίας. Το ίδιο ισχύει και για τις απογευματινές εξετάσεις.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και το πολυδιαφημισμένο επιτελικός της κράτος δεν μπορούν να οργανώσουν ούτε έναν απλό γραπτό διαγωνισμό. Πλήρης ανικανότητα.

Καλή υπομονή στους υποψηφίους.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.