Μεγάλη η ανταπόκριση των Βολιωτών για εξέταση ήπατος, εντοπίστηκαν και προβλήματα…

Δέσμευση του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος για νέα επίσκεψη στον Βόλο

Πάνω από 100 άνθρωποι από τη Μαγνησία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» για εξέταση, που έγινε στον Βόλο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Συλλόγου Ελίνα Αλεξοπούλου.

Όπως είπε, η εξέταση αυτή, έδειξε σε κάποιους ανθρώπους που ήρθαν να κάνουν την εξέταση προληπτικά ότι υπάρχει πρόβλημα στο συκώτι τους, το μηχάνημα έδειξε ανεβασμένους δείκτες και παραπέμφθηκαν σε αρμόδιους γιατρούς παθολόγους, για να τους εξετάσουν εκτενέστερα.

Ο κα Αλεξοπούλου τόνισε ότι κόσμος πήγαινε για ραντεβού, αλλά είχαν κλείσει όλα και δεσμεύτηκε ότι ο Σύλλογος θα έρθει ξανά στον Βόλο και τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να κοιτάξει λίγο παραπάνω τον εαυτό του και το σώμα του, για να φτάσει σε άσχημο αποτέλεσμα και στη συνέχεια να λέμε τι κρίμα που δεν πρόλαβα μια κατάσταση, τη στιγμή που είχαν ένα σημάδι.

«Για μας το πολύ σημαντικό είναι ο άνθρωπος που έχει πρόβλημα με το συκώτι να έρχεται να κάνει την ελαστογραφία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ανοιχτό για τον απλό κόσμο, που δεν έχει κάτι», επισήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Συλλόγου.
Η κα Αλεξοπούλου ευχαρίστησε την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Σοφία Ιωάννου για τη φιλοξενία στο χώρο και δήλωσε πολύ ευχαριστημένη για τη δράση και το κάλεσμα που έγινε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.