Μέλη του Κεντρικού Δ.Σ. θα παραστούν στην συνέλευση των Συνταξιούχων ΟΤΕ Βόλου

Την Πέμπτη 5 Μαΐου

Κάλεσμα απευθύνουν οι Συνταξιούχοι ΟΤΕ Βόλου στους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου να παραστούν στη συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και ύστερα από σχετική απόφαση της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελ. Συλλόγου. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, σκοπός της συνέλευσης είναι να ενημερωθούν τα μέλη για τη δράση του Κεντρικού Συμβουλίου, για τις μελλοντικές συνθήκες που διαμορφώνονται για το συνταξιοδοτικό κίνημα στη χώρα, για τις όποιες παρεμβάσεις του Δ.Σ. στα αρμόδια Υπουργεία και υπηρεσίες, καθώς και να απαντηθούν τυχόν ερωτήματα συναδέλφων, αλλά και παρατηρήσεις ή προτάσεις της Περιφέρειας, σε συνδυασμό με την εκλογή νέας Εφορευτικής Επιτροπής Μαγνησίας.
Σημειώνεται ότι στη συνέλευση θα παραστούν αρκετά μέλη του Κεντρικού Δ.Σ. όπως οι: Στάθης Ανέστης, Δημ. Πατατούκας, Νικ. Κούνας και άλλοι, οι οποίοι θα προβούν στην ενημέρωση των μελών.
«Η πανδημία του κορονοϊού επέδρασσε σοβαρά στη λειτουργία του Πανελ. Συλλόγου Τηλεπ/νιών Ομίλου ΟΤΕ και φυσικά στις εν γένει πρωτοβουλίες και των Περιφερειακών Τμημάτων του Ελλαδικού χώρου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι η συνέλευση θα γίνει όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ (με μάσκες ή δυνατόν και λογικές αποστάσεις) για την διασφάλιση της προστασίας της Υγείας των μελών του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.