Ν. Παπανδρέου από τον Βόλο: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία»

Σε εκδήλωση στο Μεταξουργείο μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Η κυβέρνηση θα καταφέρει να κρατηθεί στην εξουσία, αν και θα έπρεπε να έχει φύγει εδώ και καιρό, εκτίμησε ο Νίκος Παπανδρέου υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ που βρέθηκε στο Βόλο και σε εκδήλωση που έγινε στο Μεταξουργείο, για την παρουσίαση του βιβλίου του.

Ερωτηθείς για την πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο γιός του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε ότι δεν θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση κάνει μια προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία, εκτιμώντας ότι τελικά θα τα καταφέρει.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, το ότι είναι θαυμαστής του Α. Παπανδρέου και πορεύεται στα δικά του πρότυπα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι ότι ο Ανδρέας ανήκει στον κόσμο και στο λαό, κανένας δεν έχει ιδιαίτερη ιδιοκτησία πάνω του και αν μπορεί να μάθει απ’ αυτόν δεν θα είναι κακό.

Σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός είναι κακός μαθητής, ο Ν. Παπανδρέου απάντησε ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερος.

Τέλος, ο Νίκος Παπανδρέου δήλωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση έπρεπε να φύγει πολύ νωρίτερα, μεταφέροντας την άποψη του Κινήματος Αλλαγής και του κόσμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρώην υπουργός Ροδούλα Ζήση, ο Δήμαρχος Ν.Πηλίου Νίκος Φορτούνας, οι πρώην Δήμαρχοι Βόλου Δημήτρης Πιτσιώρης και Ν.Ιωνίας Παύλος Μαβίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λουφόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θανάσης Παπαδημόπουλος, οι πολιτευτές του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Αναστασίου, Γιάννης Σακόπουλος, Τρύφωνας Πλαστάρας και Νίκος Χαυτούρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.