Νέα δέσμευση 1,4 εκ. € από την ΕΡΓΗΛ σε λογαριασμούς της Eurobank

Κατά παράβαση δύο δικαστικών αποφάσεων Πρωτοδικείων

Σε νέα δέσμευση χρημάτων τραπεζικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ στην τράπεζα Eurobank, προχώρησε η ΕΡΓΗΛ για το ποσό του 1,4 εκ. € και η Επιχείρηση θα κινηθεί νομικά και αύριο θα καταθέσει μηνύσεις. Πρόκειται για λογαριασμούς μισθοδοσίας και άλλους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 17 Ιανουαρίου έφτασε στη ΔΕΥΑΜΒ ένα απόγραφο της ΕΡΓΗΛ που αναφερόταν σε τόκους της περιόδου Φεβρουαρίου 2015 – Απριλίου 2018. Το απόγραφο παραδόθηκε στους δικηγόρους της ΔΕΥΑΜΒ για να πράξουν τα δέοντα
Την επόμενη μέρα, όταν η ΔΕΥΑΜΒ ξεκίνησε να κάνει τραπεζικές συναλλαγές, διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί ήταν δεσμευμένοι, τόνισε ο κ. Παπαευσταθίου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δ.Σ. η ΕΡΓΗΛ, ταυτόχρονα με το απόγραφο κατέθεσε και ένα κατασχετήριο, το οποίο όμως δεν έχει επιδοθεί ακόμη στη ΔΕΥΑΜΒ.

«Κατά παράβαση των δύο δικαστικών αποφάσεων των Πρωτοδικείων Βόλου και Αθηνών, η ΕΡΓΗΛ έστειλε κατασχετήριο και οι τράπεζες μάλλον φοβήθηκαν και δέσμευσαν ποσό 1,4 εκ. € και σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ σήμερα θα αποφασιστεί να κινηθούμε νομικά», δήλωσε ο Στ. Παπαευσταθίου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ πρόσθεσε ότι σήμερα Τρίτη, θα κατατεθούν μηνύσεις για 1,4 εκ. €, που δεσμεύτηκαν από λογαριασμούς μισθοδοσίας και άλλους της τράπεζας Eurobank.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.