Τα νέα στοιχεία που επαναφέρουν στο προσκήνιο τη δολοφονία του 33χρονου από τον 50χρονο κουνιάδο του πέρυσι στον Βόλο, για βιασμό της κόρης του βάζουν τις Αρχές μπροστά σε μια σειρά από διλήμματα.
Όπως προέκυψε, τα μηνύματα που έδειξε η κόρη στον πατέρα της, δεν είχαν σταλεί ποτέ από το θύμα. Στα εργαστήρια ψηφιακών πειστηρίων της Αστυνομίας, έγινε φύλλο και φτερό και το κινητό του θύματος. Δεν βρέθηκε κανένα μήνυμα προς την 20χρονη, όπως αναφέρει η εκπομπή LIVE NEWS.
Στην εκπομπή μίλησε η άλλη κόρη του 50χρονου λέγοντας: «Είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί. Ξαφνικά, θέλουν να παρουσιάσουν τον πατέρα μου ως έναν ψυχρό δολοφόνο, και την αδελφή μου ως μία περίεργη προσωπικότητα. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει».
Τι υποστήριζε στις Αρχές η 20χρονη
Η κόρη του καθ’ ομολογίαν δράστη υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα επειδή ο 33χρονος καρπωνόταν εκβιαστικά τα χρήματα που της έστελνε ο πατέρας της για τις σπουδές.
Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου που εξέτασε την 20χρονη, η νεαρή έπασχε από διαταραχή μετατραυματικού στρες, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο οι ανακριτικές Αρχές δεν διαπίστωσαν από τις καταθέσεις τον κλονισμό της.
Στο LIVE NEWS μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας του 50χρονου, Ειρήνη Μαρούπα, εκφράζοντας την έκπληξή της για το ότι η δικογραφία έχει γίνει φύλλο και φτερό, θεωρώντας ότι αυτό γίνεται για να ανατραπεί η εικόνα που ίσχυε μέχρι πρότινος, που είχε προκύψει με βάση τα γεγονότα. «Ξεκίνησε μία εκστρατεία που εξελίχθηκε σε πογκρόμ για ένα φυλακισμένο πατέρα και τρία κορίτσια» τόνισε, ενώ ανέφερε ότι ο πατέρας της 20χρονης και ο κουνιάδος του είχε άριστη σχέση πριν τις αποκαλύψεις της κοπέλας. «Η διαδικασία δεν μπορεί ν’ ανατραπεί και τα γεγονότα να διαψευσθούν. Το κορίτσι είχε μιλήσει σε κάποιους ανθρώπους για τους βιασμούς, 1-1,5 χρόνο πριν σκοτωθεί ο θανών, και το γεγονός είχε καταγραφεί και με την κλήση της αδερφής της στο Χαμόγελο του Παιδιού για να συμβουλευτεί πώς να διαχειριστεί αυτό το συμβάν» τόνισε και συμπλήρωσε ότι η Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών δεν έχει εξετάσει δύο κάρτες sim και πρέπει να διευκρινιστεί γιατί αυτό δεν έγινε.































