Νοθεία καταγγέλλει η «Ανυπότακτη Θεσσαλία»

??????????
Με αφορμή ότι σε εκλογικό κέντρο δεν υπήρχαν σε εμφανές σημείο τα ψηφοδέλτια

Νοθεία καταγγέλλει η παράταξη «Ανυπότακτη Θεσσαλία», που συμμετέχει στις εκλογές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με αφορμή το γεγονός ότι σε συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο του Βόλου, δεν υπήρχαν σε εμφανές σημείο, με αποτέλεσμα να μη δίνεται στους ψηφοφόρους. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε καταγγελία στην έφορο των εκλογών και στην Εισαγγελία Βόλου.

Η υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανυπότακτη Θεσσαλία» Αναστασία Αλμπάνη, δήλωσε ότι στις 12.30 το μεσημέρι, ότι πήγε να ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο 93 Α, που βρίσκεται στο Καρτάλειο διδακτήριο (5ο Γυμνάσιο Βόλου), αλλά δεν υπήρχε ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ενώ η δικαστική αντιπρόσωπος της είπε ότι δεν υπήρχαν.
Σύμφωνα με την ίδια, ζήτησε να σταματήσει η εκλογική διαδικασία, κάτι που δεν έπραξε η δικαστική αντιπρόσωπος.
Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι τα ψηφοδέλτια της «Ανυπότακτης Θεσσαλίας» υπήρχαν και βρισκόταν κάτω από άλλο συνδυασμό, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα στους ψηφοφόρους δεν δινόταν ψηφοδέλτια του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Δελημήτρος δήλωσε ότι ενημερώθηκε για το πρόβλημα και ο ίδιος πήγε ψηφοδέλτια στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο, ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας, που πήγε στο σημείο για να κάνει καταγραφή του συμβάντος, ενώ όταν μπήκε στο εκλογικό κέντρο περίπου 500 ψηφοδέλτια του συνδυασμού του βρέθηκαν κάτω από άλλο συνδυασμό και δεν δίνονταν στους ψηφοφόρους.

Ο Κ. Δελημήτρος έκανε λόγο για συμπαιγνία του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ σε τοπικό επίπεδο (Αγοραστού και Τσιλιμίγκα) που όπως είπε βλέπουν ότι “τρίζει η καρέκλα τους”.
Ο ίδιος κατέληξε ότι θα ζητήσει έλεγχο σε όλα τα εκλογικά τμήματα και αν ακόμη βρεθεί κάτι τέτοιο θα ζητήσει να ακυρωθούν οι εκλογές, καθώς «δεν μπορούν να παίζουν με τη δημοκρατία αυτοί οι τύποι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.