Ο Νίκος Χαυτούρας συναντήθηκε με τους δικαστικούς υπαλλήλους

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με διάφορους φορείς, ο νευροχειρουργός και υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ Νίκος Χαυτούρας επισκέφθηκε τους δικαστικούς υπαλλήλους στον Βόλο, όπου συνομίλησε μαζί τους για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «βασικό θέμα που συζητήθηκε είναι το ζήτημα της υποστελέχωσης των δικαστηρίων Βόλου, καθώς υπάρχουν έντεκα κενές οργανικές θέσεις και το επιπλέον φόρτο εργασίας ουσιαστικά επιβαρύνει τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Επίσης οι μετακινήσεις υπαλλήλων λόγω των αναγκών που προκύπτουν σε άλλες περιοχές, δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.
Άλλα καίρια ζητήματα που επίσης τέθηκαν στο τραπέζι είναι το μισθολογικό, η ανεπαρκής ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο των δικαστηρίων και το θέμα των υπερωριών που πρέπει να καταβάλλονται.
Τέλος αναδείχθηκε το πρόβλημα των συνθηκών εργασίας λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και κτιριακών δυσλειτουργιών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει για χρόνια θέρμανση σε διάφορα γραφεία, τη σοβαρή έλλειψη κατάλληλων χώρων για την οργάνωση σημαντικών εγγράφων και τη δυσκολία του έργου των υπαλλήλων.
Ο κ. Χαυτούρας λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας του στο χώρο του νοσοκομείου, επισήμανε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, που φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία των δικαστηρίων και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.