Πλημμύρισε κόσμο η Αγριά στο μεγάλο Αποκριάτικο πάρτι που στήθηκε

Μικροί και μεγάλοι ντύθηκαν καρναβάλια και έκαναν παρέλαση στον κεντρικό δρόμο

Από κόσμο πλημμύρισε χθες η Αγριά, καθώς πολλοί ήταν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι που συμμετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων της περιοχής.

Το κέφι ξεκίνησε από το Σάββατο το πρωί στο λιμανάκι της Αγριάς όπου οι συμμετέχοντες δημιούργησαν αποκριάτικες κατασκευές και διεξήχθησαν ομαδικά παιχνίδια υπό τους ήχους μουσικής.

Την Κυριακή το μεσημέρι η Αγριά πλημμύρισε κόσμο, μιας και μικροί και μεγάλοι φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συμμετείχαν στην  καρναβαλική παρέλαση στην παραλία καταλήγοντας στο λιμανάκι όπου ακολούθησε μεγάλο πάρτι με μουσική και πολύ χορό.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου όπου στις 11:00 θα γιορτάσουν όλοι στην παραλία Αγριά τα Κούλουμα με κεράσματα και μουσική.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Αγριάς, 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς, Γεωργιάδειου 2ου Νηπιαγωγείου Αγριάς, Γεωργιάδειου 2ου Δημοτικού Αγριάς, ΚΔΠΑ ΠΑΙΔΩΝ ΧΩΡΑ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγριάς- Δράκειας «Ο Άγιος Γεώργιος» και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Ψυγείων Αγριάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.