Στην Πορταριά η Άσπα Γοσποδίνη

«Στην Πορταριά, στο καφέ Λίκνο, συζητήσαμε με τους πολίτες της μεγάλης δημοκρατικής Παράταξης, και νέους της τοπικής κοινωνίας», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της υποφήφιας βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Άσπασίας (Άσπας) Γοσποδίνη. Όπως αναφέρεται, «ψυχή της συζήτησης και της παρέας μας, ο συνάδελφος Ομοτ. Καθηγητής του Παν. Θεσσαλίας, Ηλίας Χούστης και το έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σούλα Μπαρτζιώκα.
Πάνδημο αίτημα των πολιτών της Πορταριάς και της Μακρυνίτσας είναι η ανασύσταση του παλιού μικρού Δήμου. Διότι βιώνουν την αδιαφορία και την εγκατάλειψη της περιοχής τους μετά τη μεταρρύθμιση Καλλικράτης και τη δημιουργία μεγάλων Δήμων, σε συνδυασμό με τη μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ Ν.1455/2018, όπου δύσκολα διαμορφώνεται πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Α. Υποσχεθήκαμε ότι στο ΠΑΣΟΚ θα αγωνισθούμε για τη δικαίωση των πολιτών, και την κατ’ εξαίρεση ανασύσταση του παλιού μικρότερου δήμου.
Β. Καταθέσαμε τις προτάσεις του Παν. Θεσσαλίας για τη δημιουργία τελεφερίκ από Βόλο σε Πορταριά, Μακρινίτσα, Ζαγορά, Αγ. Ιωάννη.
Γ. Την αντίθεση μας για τις ταξικές ρυθμίσεις της εκτός σχεδίου δόμησης του Ν.4759/20, της κυβέρνησης της ΝΔ, που απαξιώνει μικρές ιδιοκτησίες γης εκτός σχεδίου, που πλέον δεν ανοικοδομούνται, ούτε κατά παρέκκλιση, ενώ επιτρέπει την εκτός σχεδίου δόμηση ταξικά, για μεγάλες ιδιοκτησίες γης μεγαλύτερες των 8 στρεμμάτων.
Υποσχεθήκαμε ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα, και ότι με ενωμένο και δυνατό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, όλα θα γίνουν καλύτερα μετά τις εκλογές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.