Πρωτοβουλία πολιτών κατά του LNG: Αφήνουμε τους συκοφάντες στη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση

«Θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τις τεκμηριωμένες θέσεις μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών ΟΧΙ LNG στον Παγασητικό- Παγασητικός S.O.S., κι όπως τονίζει «Αφήνουμε τους συκοφάντες στη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση, που τους οδήγησε η εμμονή τους να στηρίζουν την καταστροφική για την πόλη εγκατάσταση.

Με αφορμή την προσπάθεια υποστηρικτών της επικίνδυνης επένδυσης LNG στην πόλη μας, να σπιλώσουν την Πρωτοβουλία πολιτών-ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ SOS, αλλά και το ΣΫΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ ¨Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ¨ διευκρινίζουμε.
Από την εμφάνιση της πρωτοβουλίας μας επιχείρησαν να μας αποδώσουν προσωπικές φιλοδοξίες, πολιτικές-κομματικές σκοπιμότητες, ή ότι είμαστε υποκινούμενοι. Προσπάθησαν να μας φιμώσουν στέλνοντας εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας. Μας απείλησαν εμμέσως με αγωγές. Μας αποκάλεσαν 7 άπλυτους, αλλά στη συνέχεια μας υπολόγισαν σε 50 κατοίκους που δεν θέλουμε την πρόοδο της πόλης, μετά μας ξαναμέτρησαν και μας βρήκαν 50 , 100, 200 μας αποκάλεσαν, κοπρίτες που μας υποκινούν αποτυχημένοι πολιτικοί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος.

Η πορεία μας διέψευσε τους συκοφάντες, αποδείξαμε με πράξεις και με απτά αποτελέσματα, ότι συμβάλαμε στη δημιουργία ενός μεγάλου μετώπου προστασίας της πόλης και του Παγασητικού, μιλήσαμε με όλους τους πολιτικούς χώρους χωρίς αποκλεισμούς, με φορείς, συλλόγους και επιστήμονες, με δημάρχους και χιλιάδες πολίτες, με αποτέλεσμα η πρωτοβουλία μας να αγκαλιαστεί από την κοινωνία. Συνεχίζουμε, σταθερά και αταλάντευτα, να διευρύνουμε το μέτωπο ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ.

Αφήνουμε τους συκοφάντες στη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση, που τους οδήγησε η εμμονή τους να στηρίζουν την καταστροφική για την πόλη εγκατάσταση.

Τονίζουμε ότι η κίνησή μας δεν σκοπεύει να μετατραπεί σε αυτοδιοικητική ή πολιτική κίνηση, ούτε σκοπεύει να προσαρτηθεί σε ήδη υπάρχοντες σχηματισμούς.
Στην πρωτοβουλία μας συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες, που συμφωνούν με το ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ και στην ανάγκη Προστασίας και ανάδειξης του Παγασητικού. Πολίτες από όλους τους δημοκρατικούς πολιτικούς – κομματικούς χώρους, φίλοι από όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις της πόλης καθώς και ανένταχτοι πολίτες που ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης.

Η Συντονιστική Επιτροπή, έχει κατ επανάληψη ξεκαθαρίσει, ότι είναι ασυμβίβαστο μέλος της να έχει ταυτόχρονα και την ιδιότητα του υποψήφιου τόσο στις εθνικές όσο και στις δημοτικές εκλογές.

Ωστόσο το κάθε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, έχει το απολύτως κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα να επιλέξει να συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την προστασία της υγείας της ασφάλειας και της αειφόρου ανάπτυξης του τόπου μας, από όπου κρίνει ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερα. Δεσμευόμαστε ότι όταν και εάν αυτό συμβεί, δεν θα διατηρήσει και την ιδιότητα του μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής.

Πάγια και σταθερή θέση μας είναι, ότι οι χιλιάδες συμπολίτες μας που συμμετέχουν και στηρίζουν το δίκαιο αγώνα μας, έχουν και γνώση και κρίση και είναι σε θέση να αποφασίσουν εάν και με ποιόν θα συνταχθούν.

Αγαπητοί συμπολίτες
Εμείς θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τις τεκμηριωμένες θέσεις μας, από όπου μας δίνεται η δυνατότητα. Θα παραβρισκόμαστε και θα στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ακύρωση της επένδυσης LNG, θα ενημερώνουμε και θα ενώνουμε τη φωνή μας με όσους στηρίζουν την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου και προάγουν την ενότητα της κοινωνίας.
Η προστασία της υγείας μας της ασφάλειάς μας και της προστασίας του περιβάλλοντος, είναι υπερκομματική υπόθεση και μας αφορά όλους, σας καλούμε να ενώσετε τη φωνή σας μαζί μας, γιατί Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΟΧΙ LNG ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ S.O.S.».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.