Σχολή Βούλγαρη: Χρονιά των μεγάλων διακρίσεων το 2017

Το Νοέμβριο σάρωσε τα βραβεία σε Βαλκανικό και πανελλαδικό επίπεδο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το 2017 για την Σχολή Κομμωτικής, Ονυχοπλαστικής και Αισθητικής της Ελένης Βούλγαρη στον Βόλο, καθώς μέσα στον Νοέμβριο σάρωσε τα βραβεία σε βαλκανικό και πανελλαδικό επίπεδο, ενώ είχαν προηγηθεί οι λαμπερές διακρίσεις του περασμένου Μαρτίου επίσης σε πανελλαδική έκθεση καλλωπισμού.

Επιτυχίες που καθρεφτίζουν το υψηλό υπόβαθρο των σπουδαστών που μέσα σε ένα άρτια οργανωμένο περιβάλλον κατάρτισης, λαμβάνουν τις απαιτούμενες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στον λαμπερό χώρο του καλλωπισμού. Γνώσεις τις οποίες με μαεστρία ξεδιπλώνουν σε διαγωνισμούς και εκθέσεις λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια όλων.

Παράλληλα οι βραβεύσεις τους στους διαγωνισμούς αποτελούν ένα πολύτιμο διαβατήριο για την εύρεση εργασίας. Άλλωστε από την Σχολή Βούλγαρη εδώ και πέντε χρόνια έχουν αποφοιτήσει 500 σπουδαστές με το ποσοστό απασχόλησης να αγγίζει το 80%.

Νοέμβριος των διακρίσεων

Η Σχολή Βούλγαρη σάρωσε τα βραβεία τον Νοέμβριο που μας πέρασε σε Βαλκανικό και Πανελλαδικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου 2017 η ομάδα της Σχολής Βούλγαρη συμμετείχε στον Βαλκανικό Διαγωνισμό στην Θεσσαλονίκη όπου διαγωνίστηκαν σπουδαστές σχολών από όλα τα Βαλκάνια.
Οι σπουδαστές διαγωνίστηκαν στις εξής κατηγορίες: αντρικό κούρεμα, γυναικείο κούρεμα-χρώμα και Body Painting κατακτώντας τις πρώτες θέσεις.

1η Θέση για την Μπρέτα Δήμητρα στην κατηγορία Body Painting
1η Θέση για την Βρατσίτσα Δάφνη στην κατηγορία Γυναικείο Κούρεμα Χρώμα
2η Θέση για τον Λαρίση Νίκο στην κατηγορία Αντρικό Κούρεμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Σχολή Βούλγαρη διαγωνίστηκαν 3 σπουδαστές και βραβεύτηκαν στις πρώτες θέσεις και οι τρεις. Προπονητής της αποστολής της Σχολής Βούλγαρη στον Βαλκανικό Διαγωνισμό ήταν ο Διευθυντής του Τμήματος Κομμωτικής της Σχολής και Manager της εταιρείας JOICO στην Κύπρο.

Επιβραβεύτηκαν οι νέες τάσεις

Και οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τη Σχολή Βούλγαρη αφού στις 26 Νοεμβρίου 2017 οι σπουδαστές των Τμημάτων Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους και την παρουσίασή τους στην μεγαλύτερη Έκθεση Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ Beauty 2017 στη Θεσσαλονίκη.
Οι σπουδαστές παρουσίασαν τις νέες τάσεις F/W 2017-2018 σε Κομμωτική και Μακιγιάζ. Η παρουσίασή τους και η δουλειά τους ξεχώρισε ανάμεσα από τις υπόλοιπες σχολές που συμμετείχαν και γι αυτό η Σχολή βραβεύτηκε από τη διοργάνωση Beauty 2017.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο του 2017 η Σχολή Βούλγαρη συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της διοργάνωσης Hairprof 2017 όπου και πάλι οι σπουδαστές κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις: Αλεξάνδρα Γεωργίου 2η στο Γυναικείο Χτένισμα και Βρατσίστα Δάφνη 1η στο Γυναικείο Κούρεμα.

Πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών

Η διευθύντρια της Σχολής κ. Ελένη Βούλγαρη, ιδιαίτερα χαρούμενη για τις νέες διακρίσεις ανέφερε πως «η Σχολή βραβεύτηκε για την ποιότητα της δουλειάς της, την υιοθέτηση των νέων τάσεων στον καλλωπισμό, αλλά και την προσαρμογή της στις καινούριες προκλήσεις. Προπονούμε τους σπουδαστές πολύ καλά, δουλεύουμε συλλογικά και μεθοδικά, και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τις υψηλότερες διακρίσεις σε κάθε διαγωνισμό. Δεν πάμε μόνο για την συμμετοχή, αλλά για την νίκη. Και αυτό το καταφέρνουμε» δήλωσε με νόημα.

Και η συστηματική προπόνηση, κατάρτιση των σπουδαστών έχει ως σκοπό αφενός την πετυχημένη παρουσία σε διαγωνισμούς αφετέρου την καλύτερη διείσδυση στην αγορά εργασίας. Άλλωστε κερδίζοντας βραβεία σε διαγωνισμούς και εκθέσεις, οι σπουδαστές ανοίγουν πόρτες για την επαγγελματική τους καριέρα, καθώς σε αυτά τα μεγάλα events αισθητικής παρευρίσκονται οι πιο γνωστοί επαγγελματίες και καλλιτέχνες από τον ευρύτερο χώρο της ομορφιάς.

Ελκυστική προσφορά

Τα νέα Τμήματα της Σχολής Βούλγαρη ξεκινούν τον Ιανουάριο. Και στο πλαίσιο της παροχής κινήτρων προς τους νέους η Σχολή προσφέρει έκπτωση έως 40% στα δίδακτρα με την προσφορά ισχύει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

«Είμαστε κοντά στην κοινωνία και τις ανάγκες των νέων γι’ αυτό και προσφέρουμε πολύ καλές υπηρεσίες με πολύ καλές τιμές. Κοιτάμε μπροστά, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» κατέληξε η Ελένη Βούλγαρη που με ιδιαίτερη αφοσίωση αγωνίζεται καθημερινά για την πρόοδο των σπουδαστών της Σχολής της.

Στον πέμπτο χρόνο της η Σχολή Βούλγαρη σημειώνει συνεχώς ανοδική πορεία και οι εγγραφές των σπουδαστών αυξάνονται, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από τα βραβεία που αποσπά κάθε χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή της Ελένης Βούλγαρη μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2421024301, στην ιστοσελίδα www.voulgarilab.gr και στο facebook ή να την επισκεφθούν στην Γκλαβάνη 20 με Δημητριάδος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.