Σε εορταστική – τουριστική ετοιμότητα μπαράκια και εστίαση στον Βόλο

Ο Στ. Στεφάνου είπε ότι στα καταστήματα υπήρξε μεγάλη κάμψη μετά τις γιορτές

Σε εορταστική – τουριστική ετοιμότητα βρίσκονται τα καταστήματα εστίασης του Βόλου, ενόψει Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας, που στην περιοχή αναμένεται πλήθος επισκεπτών, αν και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μεγάλη κάμψη στα καταστήματα, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ ο Στέφανος Στεφάνου πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Ν. Μαγνησίας. Οι καταστηματάρχες αισιοδοξούν σε ένα 12ήμερο με κίνηση, χαρά και κέφι που θα τους δώσει οικονομικά ανάσα, μετά από μια δύσκολη περίοδο μετά τις γιορτές.

Τσικοπέμπτη σήμερα και πολλοί καταστηματάρχες, σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, έστησαν ψητά για κέρασμα των πελατών τους, ενώ για τα καταστήματα εστίας το βράδυ, υπάρχει μεγάλο ποσοστό κρατήσεων. Τα αποκριάτικα και η γιορτινή ατμόσφαιρα ξεκινούν από σήμερα και θα κορυφωθούν ως την Κυριακή της Αποκριάς.
Ο κ. Στεφάνου τόνισε ότι τα καταστήματα βάζουν αποκριάτικο διάκοσμο για τις 12 ημέρες που απομένουν μέχρι την Καθαρή Δευτέρα και υπάρχει αισιοδοξία από το ότι στην περιοχή αναμένονται πολλοί επισκέπτες, ότι η περίοδος θα θυμίζει τις γιορτές των Χριστουγέννων.
«Μπορεί να είναι λίγες οι μέρες, αλλά δεν έχει καμία σημασία, η εστίαση πρέπει να παίξει το ρόλο της γιατί είναι και μια διαφήμιση για την πόλη και όλα πρέπει να είναι ευχάριστα, όμορφα, με τις μουσικές, ώστε ο επισκέπτης να χαρεί γενικότερα αι την ομορφιά της Μαγνησίας του Βόλου και του Πηλίου», ανέφερε ο πρόεδρος.

Αναφερόμενος στην κίνηση των καταστημάτων το τελευταίο διάστημα ο κ. Στεφάνου ανέφερε ότι μετά τις γιορτές στα καταστήματα παρατηρείται μεγάλη κάμψη, καθώς εκτός από τον περιορισμό των εξόδων οι Βολιώτες μειώνουν και την κατανάλωση και τη στιγμή που τα έξοδα ενέργειας είναι στα ύψη, ενώ η ακρίβεια σε όλα τα είδη δεν δείχνει να υποχωρεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.