Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 29χρονος που λήστεψε 87χρονο στον Βόλο

Φωτό αρχείου
Κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή, με τη γνώμη του εισαγγελέα

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού θα πάρει ένας 29χρονος, που συνελήφθη ως ο δράστης της ληστείας σε βάρος ενός 87χρονου άνδρα την περασμένη Παρασκευή στον Βόλο, όπως αποφάσισε ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, μετά την απολογία του χθες.
Κατά την απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών καθώς είδε τον ηλικιωμένο στην οδό Ζάχου του «γυάλισαν» τα χρήματα και τα πήρε από το τσεπάκι του πουκαμίσου του 87χρονου άνδρα και δεν χρησιμοποίησε βία. Απλά ο άνδρας τον έπιασε από το χέρι για να τον σταματήσει, ο ίδιος απομακρύνθηκε και ο 87χρονος έπεσε στο δρόμο.
Ο νεαρός έχει ξανά απασχολήσει την κοινή γνώμη όταν έκλεψε ένα αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ηλικιωμένου άνδρα στον Αλμυρό, συνελήφθη την επόμενη μέρα στη Ν. Αγχίαλο, προέκυψε ότι είναι ο δράστης δύο κλοπών από παγκάρια εκκλησιών στον Αλμυρό και ενώ είχε πάρει προθεσμία για να δικαστεί για την κλοπή τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο και είχε αφεθεί ελεύθερος, την περασμένη Παρασκευή λήστεψε τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ξανά και να προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του.
Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι ενώ είχε αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά τα άρχισε ξανά πρόσφατα και από τις 12 ως τις 27 Μαΐου έκανε μια ληστεία στον Βόλο και τρεις κλοπές στον Αλμυρό, των χρημάτων για να αγοράσει τη δόση του και του αυτοκινήτου, όπως είχε ισχυριστεί για να κοιμηθεί, διότι έφυγε από το σπίτι, μετά την ένταση που υπήρχε με τους γονείς του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.