Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Με 23 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 12.30 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο Βόλου.
Το σώμα καλείται να εκφράσει γνώμη επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την τροποποίηση της ΑΕΠΟ του έργου «Σύνδεση της σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας – Βόλου με το εργοστάσιο SΟVΕL στον Αλμυρό Μαγνησίας.
Επίσης, θα λάβει απόφαση για την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΣΥΔ Δ.Βόλου στην Παιδόπολη Αγριάς, στο πλαίσιο της υλοποίησης της συνεχιζόμενης πράξης «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Δήμου Βόλου» με Κωδικό ΟΠΣ 6003110 στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027».

Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση για τις αποκαταστάσεις ζημιών από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023 σε κιγκλιδώματα γεφυρών και κατά μήκος των χειμάρρων του Δήμου Βόλου.
Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση για γνωμοδότηση επί των ενστάσεων επί του Επικαιροποιημένου Κτηματολογικού Διαγράμματος της μελέτης “Μελέτη Ανασύνταξης του Γ’ Κεφαλαίου της Πράξης Εφαρμογής Αγ. Παρασκευής” Πράξης Εφαρμογής Αγ. Παρασκευής Βόλου.

Στο συμβούλιο θα εγκριθούν αποφάσεις Δημοτικών Κοινοτήτων για παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για την πραγματοποίηση της εκδηλώσεων “Πηλιορείτικος Γάμος” και “2ο Πανηγύρι της Φύσης” στην Πορταριά, της ετήσιας Γιορτής Πεπονιού στο Διμήνι και εορταστικών εκδηλώσεων στον Άγιο Βλάσιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.