Τέλος τα χρέη στους εργαζόμενους- Το Γηροκομείο Βόλου πλήρωσε σχεδόν 500.000 ευρώ

Ευχαριστήρια επιστολή εργαζομένων στον πρόεδρο του Ιδρύματος

Μηδενίστηκαν τα χρέη του Γηροκομείου Βόλου προς τους εργαζόμενους, οι οποίοι είχαν δεδουλευμένα που ανέρχονταν κοντά στις 500.000 ευρώ. Όπως ενημερώνει η Διοίκηση του Ιδρύματος, τα δεδουλευμένα εξοφλήθηκαν ενώ μηδενίστηκαν και οι οφειλές στην εφορία. Μάλιστα, για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι ευχαριστούν τον πρόεδρο και τη Διοίκηση του Γηροκομείου.

Τι δηλώνει ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παύλος Πάνος

«Το Γηροκομείο Βόλου είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου το οποίο απο το 1952 έχει δείξει τον ευαίσθητο χαρακτήρα του αγκαλιάζοντας την Τρίτη Ηλικία με σεβασμό, προσφέροντας μια ζεστή φωλιά αγάπης και ελπίδας. Σε όλο αυτό το θεάρεστο έργο έχουν βοηθήσει εκτός απο τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Ιδρύματος σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν καταφέρει με συνεχή προσπάθεια να δημιουργήσουν μια αξιοπρεπή διαβίωση για τους ηλικιωμένους. Το 2014 τα παλαιά δεδουλευμένα τους ανερχόντουσαν στις  491.598,72€.

Μετά απο πολλά χρόνια με οικονομικές δυσκολίες και δυσπραγίες των προηγούμενων ετών καταφέραμε να γίνει αποπληρωμή των παλαιών δεδουλευμένων των εργαζομένων νωρίτερα απο την ημερομηνία που αρχικά είχε συμφωνηθεί. Ετσι σήμερα το υπόλοιπο είναι μηδέν, καθώς εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι έχουν μηδενιστεί και οι οφειλες μας προς την εφορία. Αυτό είναι ακόμη ένα βήμα προς την πλήρη εξυγίανση του Ιδρύματος.

Το ΔΣ αλλά και εγώ ως Πρόεδρος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Προσωπικό για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μας και να τους διαβεβαιώσουμε πως θα συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία και τα επόμενα χρόνια για να τηρούμε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα του Ιδρύματος».

Η ανακοίνωση του προσωπικού

«Το προσωπικό του Ιδρύματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΔΣ και κυρίως τον Πρόεδρο Παύλο Πάνο για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Ίδρυμα, την αγόγγυστη και συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της λειτουργίας του και την αξιοπρεπή διαβίωση των ηλικωμένων. Τον ευχαριστούμε επίσης γιατί με την ιδιότητα του Προέδρου αλλά περισσότερο του ανθρώπου με επικοινωνία και  φυσική παρουσία, προσεγγίζει τα προβλήματά μας δίνοντας βαρύτητα στις οικονομικές μας δυσκολίες και κατανοώντας τη δεινή θέση που προέκυψε απο την δυσπραγία των προηγούμενων ετών. Έτσι, η αποπληρωμή των παλαιών δεδουλευμένων του 2012 έγινε σε λιγότερο χρόνο απο αυτόν που είχε οριστεί, μια ακόμη κίνηση που επικυρώνει την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό του. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι σε κάθε περίπτωση βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλες τις ανησυχίες του προσωπικού. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτή η καλή σχέση και συνεργασία που έχουμε και τα επόμενα χρόνια».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.