«Το έχω ξεπεράσει»: Το βίντεο της Πνευμονολογικής Κλινικής Λάρισας για ασθενείς με κορωνοϊό

Από το πρόγραμμα παρακολούθησης ασθενών long covid

«Το έχω ξεπεράσει» είπαν μπροστά στην κάμερα ασθενείς που νόσησαν από κορωνοϊό και νοσηλεύτηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έχοντας έπειτα τα συμπτώματα του long covid.

Ο Καθηγητής Πνευμονολογίας και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, που δημιούργησε η Πνευμονολογική Κλινική από το πρόγραμμα παρακολούθησης ασθενών long covid, που όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος είναι ένα «διαφορετικό» αισιόδοξο βίντεο.

Δείχνει , όπως γράφει ο κ. Γουργουλιάνης τη σημασία της συνολικής  αντιμετώπισης των ασθενών με κορωνοϊό, από τη νοσηλεία, την παρακολούθηση, μέχρι την  αποκατάστασή τους.   Μέσα στους ασθενείς που μιλούν μπροστά στην κάμερα και ο γνωστός επαγγελματίας του Βόλου κ. Νίκος Νάνος, που διηγείται τη δική του ιστορία με τον κορωνοϊό.

«Ευχαριστώ πρώτα τους ασθενείς που δέχθηκαν να μοιρασθούν τις εμπειρίες τους , όλους τους συνεργάτες της κλινικής   και  τη Νάλια Ζήκου για τη δημιουργία  αυτού του βίντεο», καταλήγει ο Καθηγητής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.