Τρίτη δύναμη στο ΤΕΕ η Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών

Η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών χαιρετίζει και ευχαριστεί τους μηχανικούς που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Πανεπιστημονικής και έδωσαν μαζί τη μάχη κόντρα στις υποδείξεις ομίλων, τους εκβιασμούς και τις υποσχέσεις του κυβερνητικού μηχανισμού, τη στήριξη στην ηγεσία του ΤΕΕ από όλες τις παρατάξεις του συστήματος, που έχει μετατρέψει το ΤΕΕ σε “μικρό υπουργείο”.

Όπως αναφέρει η παράταξη, το ψηφοδέλτιο της Πανεπιστημονικής για την Κεντρική Αντιπροσωπεία έλαβε 72 ψήφους από 53 το 2019 και κατέγραψε ποσοστό 8,3% ενώ για το τοπικό τμήμα της Μαγνησίας έλαβε 68 ψήφους από 62 το 2019, ποσοστό 7,9% και εκλέγει τέσσερα μέλη στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού τμήματος Μαγνησίας.
Σημαντική άνοδος σημείωσε η Πανεπιστημονική στα συνολικά αποτελέσματα στην επικράτεια που αναδείχθηκε μετά από δεκαετίες τρίτη δύναμη στο ΤΕΕ. Συγκεκριμένα, κατέγραψε άνοδο σε ψήφους από 2.315 το 2019 σε 3.005 ψήφους το 2024 και ποσοστό από 7,53% το 2019 σε 9,01% το 2024.
Η Πανεπιστημονική τονίζει ότι θα αξιοποιήσει την εκλογική ενίσχυσή της για πιο δυνατή πραγματική αντιπολίτευση, στην πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των ομίλων και τις δεσμεύσεις της ΕΕ, τόσο εκεί που ψηφίζονται οι αποφάσεις, όσο και εκεί που ανατρέπονται οι αποφάσεις, στο δρόμο του αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.