Βόλος: Τροχαίο στον περιφερειακό με εγκλωβισμένο ηλικιωμένο οδηγό

Μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο

Τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί, στον περιφερειακό του Βόλου, στο ύψος του κόμβου Μελισσατίκων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ηλικιωμένος οδηγός και να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον παραλάβει ασθενοφόρο.
Τα δύο αυτοκίνητα, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία συγκρούστηκαν με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το ένα όχημα να υποστεί σοβαρές ζημιές και να βρεθεί στον κάθετο προς Μελισσάτικα, και το δεύτερο στις προστατευτικές μπάρες του περιφερειακού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος, βγήκε από την πορεία του, από τη σύγκρουση και βρέθηκε στον κάθετο προς Μελισσάτικα, στο ρεύμα ανόδου, ενώ το δεύτερο όχημα, με οδηγό έναν 35χρονο, το οποίο κινούνταν στον περιφερειακό κατέληξε στις μπάρες και άνοιξε ο αερόσακος του οδηγού.
Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την Πυροσβεστική, στο σημείο πήγαν τρία οχήματα και οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανοίξουν στην πόρτα του οδηγού, η πλευρά του οποίου παραμορφώθηκε από τη σύγκρουση, ώστε ο ηλικιωμένος που ήταν ελαφρά τραυματισμένος, να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.