Παρουσίαση της σουηδικής Volvo στο Βόλο από την «Παπαδόπουλος Α. Ε.»

Η Διοίκηση της Παπαδόπουλος ΑΕ. Στη φωτογραφία από αριστερά κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, κ. Σάββας Παπαδόπουλος και κ. Ανέστης Παπαδόπουλος

Βόλος. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της Volvo, της σουηδικής μάρκας premium αυτοκινήτων, από την «Παπαδόπουλος Α. Ε.», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Domotel Xenia Volos, στο Βόλο, την Πέμπτη 19 Μαΐου.

Η «Παπαδόπουλος Α.Ε.», ο Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής Volvo στην περιοχή της Θεσσαλίας, θέλοντας να τιμήσει την εμπιστοσύνη που δείχνει το κοινό στη μάρκα, παρουσίασε τη φιλοσοφία και τη στρατηγική της Volvo, καθώς και τα νέα της μοντέλα: το XC90, το XC60, το S60 Cross Country & το V60 Cross Country.

Η Διοίκηση της «Παπαδόπουλος Α. Ε.» υποδέχθηκε πλήθος κοινού στο Domotel Xenia Volos, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους -εκφράζοντας παράλληλα και την ικανοποίηση και την υποστήριξή τους – ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Βασίλειος Χατζόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας, καθώς και πολλοί πολιτειακοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του Βόλου και της Θεσσαλίας γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Volvo και να τα δουν από κοντά στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου.

Η γκάμα της Volvo είναι διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις της «Παπαδόπουλος Α. Ε.» στη Λάρισα, έτσι ώστε το ευρύ κοινό να μπορέσει να γνωρίσει τα μοντέλα, να ενημερωθεί για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες και να βιώσει μία μοναδική οδηγική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την «Παπαδόπουλος Α. Ε.» στον αριθμό: 2410 851800.

Παπαδόπουλος Α. Ε.
Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής Volvo
6ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων
papadopoulos

 

 

 

 

Τ. Κ.: 41500 Λάρισα

Τηλ.: 2410 851800

www.volvo-papadopoulos.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.