«Βουτιά» αυτοκινήτου στη θάλασσα προς Αγριά

Βγήκαν ο ηλικιωμένος οδηγός και η κόρη του που επέβαιναν

«Βουτιά» στη θάλασσα έκανε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς Αγριά, όταν ο ηλικιωμένος οδηγός πιθανόν έχασε τον έλεγχο, στις 12 το μεσημέρι.
Στο αυτοκίνητο, μάρκας Fiat Punto επέβαιναν ο 82χρονος οδηγός και η 52χρονη κόρη του, που βγήκαν από το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε στη θάλασσα και σε βάθος περίπου 30 εκατοστών, ενώ βγήκαν μόνοι τους από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Το ατύχημα μετά την Παιδόπολη, στις στροφές λίγο πριν την Αγριά, όταν ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που κατέληξε στη θάλασσα.
Τόσο ο πατέρας όσο και η κόρη του, βγήκαν μόνοι τους από το όχημα, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο ενώ στο σημείο πήγε γιατρός του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τους μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου.
Στο σημείο πήγε και όχημα του Λιμεναρχείου Βόλου.

Στο σημείο βρέθηκε οι πρώην αντιδήμαρχος Αγριάς Χαράλαμπος Ζάχος που είπε ότι από τον οδηγό πληροφορήθηκε ότι χωρίς να το καταλάβει, το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε στη θάλασσα. Όπως είπε από την περιοχή Αστέρια μέχρι και το σημείο οι σιδηροδρομικές γραμμές, αποτελούν παγίδα για τους οδηγούς και αν κάποιο αυτοκίνητο βγει από το δρόμο και τις πατήσει, μπορεί να βρεθεί στη θάλασσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.