Βραβείο για τον υπαξιωματικό από τον Βόλο που ξάπλωσε για να πατήσει ηλικιωμένη

Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας στο Επιμελητήριο Αθήνας

Κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων στη Θεσσαλία και στο πλαίσιο του απεγκλωβισμού κατοίκων πλημμυρισμένων χωριών, ένας εκ των εκατοντάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις διάσωσης, δεν δίστασε να ξαπλώσει στις λάσπες για να βοηθήσει να πατήσουν σε στεγνό έδαφος υπερήλικοι που κατέβαιναν από βάρκες.
Όπως αναφέρει το enoplos.gr, πρόκειται για τον υπαξιωματικό του στρατού, Ευστάθιο Κοτρέτσο, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Την κίνηση αυτή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, δημοσίευσε στο λογαριασμό του, στο twitter, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κ. Φλώρος.
Αυτό το μεγαλείο ψυχής, το υψηλό φρόνημα και την αίσθηση του καθήκοντος που επέδειξε ο κ. Κοτρέτσος τίμησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας.
“Κάποιοι άνθρωποι με αυτοθυσία δίνουν λαμπρά παραδείγματα για όλους μας”, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα πεζοναυτών που ήταν μαζί μου εκείνη την ημέρα γιατί με την στήριξη και την βοήθεια τους είμαι σήμερα εδώ. Αισθάνομαι ότι ένα μέρος του βραβείου ανήκει και σε εκείνους”, δήλωσε ο κ. Κοτρέτσος, ο οποίος υπηρετεί ως υπαξιωματικός στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32 ΤΑΞ ΠΖ «Μοράβας») στον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.