Ξηλώθηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές στην Αγριά ο …λογαριασμός στον ΟΣΕ!

Στο πλαίσιο αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου είπε ο δήμαρχος

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου της Αγριάς από τα συνεργεία του Δήμου Βόλου, τέσσερις μήνες μετά τις πλημμύρες. Ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, βρέθηκε στην Αγριά επιβλέποντας τις εργασίες, που περιελάμβαναν ξήλωμα σιδηροδρομικών γραμμών.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος ανέφερε ότι ξεκινάει μία εργολαβία, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου κατέστρεψαν και αλλοίωσαν το πεζοδρόμιο στο παραλιακό μέτωπο της Αγριάς.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από παράπονα περίοικων, κατοίκων, επαγγελματιών, αλλά και επισκεπτών, με κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές καθώς περπατούν στο σημείο μητέρες με παιδιά, εργαζόμενοι στα καταστήματα αλλά και επισκέπτες και ο Δήμος Βόλου αποφάσισε να δώσει μία λύση.
«Αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία, με τις γραμμές του ΟΣΕ στην Αγριά, σε αυτήν την εικόνα και σε αυτήν την επικινδυνότητα. Σήμερα ξεκίνησε η αποκατάσταση όλου του παραλιακού μετώπου. Θα πάρουμε τα μπάζα και θα κοινοποιήσουμε το κόστος στην ΟΣΕ, που είναι υπεύθυνος. Μέχρι το Πάσχα θα το έχουμε παραδώσει το έργο», επισήμανε ο δήμαρχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.