Υποναύαρχος του Λιμενικού έγινε ο Μανώλης Κανάλης

Υπηρετούσε επί σειρά ετών στο Βόλο

Προακτέο στον βαθμό του Υποναυάρχου έκρινε το Συμβούλιο Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος τον Εμμανουήλ Κανάλη, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο Βόλο διετέλεσε λιμενάρχης και διοικητής στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος.

Τον Δεκέμβριο του 2019 και μετά τις μεταθέσεις που έγιναν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ο κ. Κανάλης, μετατέθηκε στο Αρχηγείο, αναλαμβάνοντας αρχικά τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ελέγχου Πλοίων του Αρχηγείου ΛΣ – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πρόκειται για έναν χαμηλών τόνων, πολύ ικανό ανώτατο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Βόλου και άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, όσο υπηρετούσε στην περιοχή μας.
Άλλωστε και τώρα που υπηρετεί στην Αθήνα, η σύζυγός του, που είναι εκπαιδευτικός και τα δύο του παιδιά μένουν στο Βόλο, όπου έρχεται και ο ίδιος τα Σαββατοκύριακα, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα καθήκοντά του.

Ο Μανώλης Κανάλης γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα, έχει καταγωγή από την Πάρο και τη Χίο και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει λιμενάρχης Πάρου, στη Διεύθυνση Λιμένων του ΥΝΑ, λιμενάρχης Βόλου, στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ. ως διοικητής, ενώ έχει διατελέσει ναυτικός ακόλουθος στη Μασσαλία της Γαλλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.