Ζητούν να ξαναγίνει το γεφυράκι στη Λαχαναγορά

Υπογραφές συγκεντρώνουν κάτοικοι, έμποροι, αγρότες

Υπογραφές συγκεντρώνουν κάτοικοι, επαγγελματίες, έμποροι, αγρότες, για την ανακατασκευή της γέφυρας στην περιοχή Λάμια Διμηνίου, στο ύψος της Λαχαναγοράς και για το λόγο αυτό ξεκίνησαν καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν εκατοντάδες άνθρωποι που διέρχονται καθημερινά στην περιοχή – και πλέον πρέπει να κάνουν τον γύρο από τη γέφυρα Διμηνίου, για να πάνε στον προορισμό τους – υφίστανται ταλαιπωρία, επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος στις μετακινήσεις τους, ενώ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων σε κάποια σημεία των δύο παρόχθιων που είναι στενά και δεν μπορούν να διέλθουν ταυτόχρονα δυο αυτοκίνητα.

“Γκρέμισαν τη γέφυρα στη Λάμια Διμηνίου και “έκοψαν” δύο περιοχές στα δύο σαν καρπούζι και με ένα σωρό δικαιολογίες δεν έφτιαξαν μια νέα, υποβαθμίζοντας την περιοχή. Μάλιστα επόπτευσαν τα έργα τους ινκόγκνιτο (κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι). Οι υπογραφές συγκεντρώνονται και τότε θα δούμε τα αποτελέσματα….» λένε πολίτες σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επίσης κάποιος έμπορος αναφέρει χαρακτηριστικά: «αυτό το γεφυράκι τι τους πείραζε ρε παιδιά θα τρελαθώ δεν υπάρχει δικαιολογία πέρα από εξυπηρέτηση συμφερόντων του πολυκαταστήματος «ΕΝΑ» για να μην έχουν πρόσβαση τα μικρά μαγαζάκια στην λαχαναγορά… Οι αρμόδιοι που γκρέμισαν τη γέφυρα το έκαναν από άγνοια και μόνο (αυτοί που τους συμβούλεψαν ήξεραν βέβαια)…
Ρώτησα 50 μηχανικούς και όλοι απάντησαν ότι αυτό το γεφυράκι δεν γκρεμίζεται με τίποτα… φαντάζεστε να γινόταν κάτι τέτοιο στη Λάρισα θα θρηνούσαμε θύματα… εκεί βέβαια κατανοούν ότι η πρόσβαση στα σημεία πώλησης προϊόντων είναι το σημαντικότερο στο εμπόριο και γι’ αυτό και έχουν 10 δρόμους γύρω από την λαχαναγορά…. εδώ κοιτάμε να κλείσουν τα πάντα γιατί χωρίς πρόσβαση και να εξυπηρετήσουμε το «ΕΝΑ» και το «Μαρινόπουλο» και όχι τα ντόπια προϊόντα και τους παραγωγούς της περιοχής…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.