ΣΥΡΙΖΑ: Κλίμα διαμορφώνουν οι δηλώσεις βουλευτών πριν την ΚΕ

Διαφωνίες για μία συμφωνία που θα περιέχει σκληρά μέτρα εξέφρασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις τους λίγο πριν από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να θέσει σε δημοψήφισμα ένα κείμενο που θα ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές του και να ζητήσει από τον λαό να το απορρίψει, είπε στον ΣΚΑΪ ο Γ. Μιχελογιαννάκης.

Εξήγησε πως δεν θα υπερψηφίσει μια τέτοια συμφωνία. Ωστόσο, τόνισε: «Δεν φεύγω, ούτε παραδίδω την έδρα μου. Είναι δυνατόν να φύγω από τις αρχές που παλέψαμε;» είπε και πρόσθεσε: «Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό».

«Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να φέρει τέτοια συμφωνία… Ο πρώτος που θα την καταψήφιζε είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας» σημείωσε στον ΣΚΑΙ ο προσκείμενος στην Αριστερή Πλατφόρμα βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος. «Οι δανειστές έχουν πρήξει το συκώτι στον λαό, όχι εμείς» είπε και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει πίσω και να υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές μας μέχρι τέλους».

«Η Κεντρική Επιτροπή θα ζητήσει από την κυβέρνηση η όποια συμφωνία να είναι συμβατή με το πρόγραμμα μας» τόνισε στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.