Σκοτώθηκε 53χρονος στο Βελεστίνο

Εξετράπη της πορείας του και ανετράπη η "γουρούνα" που οδηγούσε

Νεκρός σε χωματόδρομο έξω από το Βελεστίνο, βρέθηκε στις 17.50 σήμερα το απόγευμα ένας 53χρονος άνδρας, όταν τον εντόπισε αγρότης που επέστρεφε από αγροτικές εργασίες, δίπλα από τη μοτοσικλέτα του, τύπου «γουρούνα».

Ο άτυχος άνδρας επέβαινε σε μοτοσικλέτα τύπου «γουρούνα» και στο 1ο χλμ. του δρόμου Βελεστίνου – Αγ. Γεωργίου, βγήκε από την άσφαλτο και μπήκε σε έναν χωματόδρομο. Ο αγρότης που τον εντόπισε, τον βρήκε πεσμένο δίπλα από τη μοτοσικλέτα, να κείτεται νεκρός.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ εξετάζεται αν o θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς δεν υπήρχαν ορατά χτυπήματα που να δικαιολογούν το ατύχημα, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ο νεκρός είναι ηλικίας 53 χρονών, κάτοικος – εν ζωή – Βελεστίνου, συνταξιούχος από το 304 ΠΕΒ.

Σε δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρεται ότι σήμερα (16-04-2015) το απόγευμα στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Βελεστίνου – Αγίου Γεωργίου έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν τετράτροχο όχημα (γουρούνα) που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.