Απόδραση στη φύση του Πηλίου για τους λάτρεις των γαστρονομικών εμπειριών

Σε ένα πανέμορφο τοπίο η Φάρμα Καραΐσκου

Σε ένα πανέμορφο τοπίο μέσα στο κατάφυτο δάσος του Πηλίου ο μοναδικός χώρος της φάρμας περιμένει όσους θέλουν να έρθουν πιο κοντά με την φύση αλλά και όσους αγαπούν το καλό φαγητό. Είναι ο ιδανικός προορισμός απόδρασης καθώς βρίσκεται δύο χιλιόμετρα μετά από το χωριό της Πορταριάς και μόλις 30 λεπτά από το κέντρο του Βόλου.

Η φιλοσοφία βασίζεται στην αρχή του «όλα ξεκινούν από το λαχανόκηπό μας». Ο λαχανόκηπος αποτελεί το επίκεντρο της εμπειρίας του επισκέπτη και για την καλλιέργειά του χρησιμοποιούνται ντόπιοι σπόροι, παραδοσιακές και βιολογικές πρακτικές. Ένα ταξίδι στην αγροτική ζωή και στο καλό ελληνικό φαγητό ξεκινά από το λαχανόκηπο της φάρμας.

Η γαστρονομική εμπειρία της φάρμας περιλαμβάνει το εστιατόριο και το καφέ όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εμπνευσμένα πιάτα και ροφήματα από την φιλοσοφία «από το χωράφι στο πιάτο – farm to table». Χρησιμοποιούνται μόνο εποχικά υλικά από το λαχανόκηπο και αγνές πρώτες ύλες μικρών παραγωγών με σκοπό την ανάδειξη του τοπικού γαστρονομικού πλούτου. Ο συνδυασμός του ελαιόλαδου με τα φρεσκοκομμένα λαχανικά και την δημιουργική διάθεσή των chef υπόσχονται να γεμίσουν το τραπέζι με μοναδικές γεύσεις και αρώματα που θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στην μνήμη των επισκεπτών.

Για τους μικρούς φίλους υπάρχουν υπαίθριες δραστηριότητες ώστε να τους μείνει αξέχαστη η επίσκεψή τους.

Η διαμονή στο αγροτόσπιτο της φάρμας ολοκληρώνει την εμπειρία των επισκεπτών. Χρησιμοποιώντας για την κατασκευή του φυσικά υλικά και πηλιορείτικες τεχνικές είναι το καταφύγιο όσων θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους.

Η φάρμα πιστοποιημένη από το Υπουργείο Τουρισμού αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους και όπως σωστά αναφέρεται είναι ένας επίγειος γαστρονομικός παράδεισος και ξεκινά την λειτουργία της για την φετινή περίοδο τις ημέρες του Πάσχα.

 

ΦΑΡΜΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

2ο χλμ. Πορταριάς – Ζαγοράς, Πήλιο

κ.6978 556347

www.karaiskosfarm.gr • [email protected]

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.