Θανατηφόρο τροχαίο στη Ν. Αγχίαλο με θύμα ηλικιωμένο Αλμυριώτη

Τροχαίο ατύχημα, με έναν νεκρό ηλικιωμένο και έναν νεαρό ελαφρά τραυματία, σημειώθηκε στις 17.25 το απόγευμα στην εθνικό οδό Βόλου-Μικροθηβών ένα χιλιόμετρο μετά τη Ν. Αγχίαλο και πριν τη διασταύρωση που οδηγεί στην 111 Πτέρυγα Μάχης Ν. Αγχιάλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε μετά από στροφή και ενώ η κίνηση στο δρόμο ήταν μεγάλη, (εξαιτίας της κινητοποίησης των αγροτών), καθώς σχεδόν το σύνολο των οδηγών κατευθύνεται προς Βόλο μέσω του συγκεκριμένου δρόμου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Suzuki Swift που οδηγούσε ο ηλικίας 70 χρόνων Ευάγγελος Γαρδικλής, κάτοικος εν ζωή Αλμυρού, (με κατεύθυνση το Βόλο) που φαίνεται ότι εργάζονταν στον Αλμυρό, συγκρούστηκε μετωπικά με μεγάλη σφοδρότητα με SUV μάρκας Opel Antara, που οδηγούσε 27χρονος στρατιώτης, (με κατεύθυνση την Αθήνα) με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να βγουν από την πορεία τους και να καταλήξουν σε χωράφια, εκτός δρόμου.

Επί τόπου πήγαν τρία οχήματα με 11 πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν από το Ι.Χ. αυτοκίνητο νεκρό τον οδηγό, ενώ ο οδηγός του 4X4 οχήματος, ηλικίας 27 ετών, είχε ήδη μεταφερθεί τραυματίας στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.