Σε ναρκωτικά οφείλεται ο πνιγμός του 23χρονου στο «κορδόνι»;

Συνελήφθη σήμερα ο 20χρονος προμηθευτής, ελεύθερος ο φίλος του θύματος

Χρήση ναρκωτικών φαίνεται ότι βρισκόταν πίσω από την υπόθεση του θανάτου του 23χρονου Βολιώτη, που έπεσε στο νερό και πνίγηκε στο κορδόνι, του λιμένος Βόλου, ενώ ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον 20χρονο φίλο του θύματος. Παράλληλα εντοπίστηκε, συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο 20χρονος που φέρεται να προμήθευσε τους δύο νεαρούς με χασίς.
Η υπόθεση του πνιγμού του άτυχου 23χρονου πήρε νέα διάσταση σήμερα το πρωί, με τη σύλληψη ενός 20χρονου που φέρεται ότι προμήθευσε τους δύο νεαρούς φίλους με ναρκωτικές ουσίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος, που είναι Έλληνας, συνελήφθη, μετά από έρευνα στο σπίτι του, από λιμενικούς. Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό του δελτίο το Λιμεναρχείο Βόλου, ο νεαρός κρατείται, με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό μεικτού βάρους 6,4 γραμμαρίων και μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

Σημειώνεται ότι ο αδικοχαμένος νέος, βρισκόταν με τον 20χρονο φίλο του στον φάρο που υπάρχει στο τέλος του κυματοθραύστη του λιμανιού Βόλου, νωρίς το βράδυ της Κυριακής, όταν, ξαφνικά, έβγαλε την μπλούζα του και έπεσε στη θάλασσα.

Ο 20χρονος φίλος του θύματος, δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση για να τον σώσει, αλλά ενημέρωσε τηλεφωνικά το Λιμεναρχείο Βόλου, για να ξεκινήσουν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή και με συνδρομή εθελοντών βατραχανθρώπων.

Τελικά ο άτυχος 23χρονος, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10 τη νύχτα μη έχοντας τις αισθήσεις του και στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση, τόσο για τον πνιγμό, όσο και για το θέμα του 2Oχρονου που φέρεται να πούλησε χασίς στους δύο φίλους, διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.