Ι.Χ. έπεσε πάνω σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Όταν ο οδηγός του έπαθε υπογλυκαιμικό σοκ και βγήκε από το δρόμο

Τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών έγινε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τη γέφυρα του Προφήτη Ηλία Αλυκών, προς Βόλο, όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Ν. Αγχίαλο, βρήκε από το δρόμο, λόγω προβλήματος υγείας του οδηγού του και έπεσε πάνω σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που μετέφερε 10 επιβάτες, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Το ατύχημα έγινε στις 13.30 το μεσημέρι, όταν, ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν από Ν. Αγχίαλο προς Βόλο, πέρασε τη γέφυρα του Προφήτη Ηλία, για να πέσει πάνω του ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Ν. Αγχίαλο.

Το αυτοκίνητο έπεσε στο μπροστά και αριστερή πλευρά του λεωφορείου, που έπαθε ζημιά στο σύστημα διεύθυνσης, ευτυχώς, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος επιβάτης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του Ι.Χ. βγήκε από το δρόμο διότι έπαθε υπογλυκαιμικό σοκ, αλλά είναι καλά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε.
Τελικά, οι 10 επιβάτες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που είχαν προορισμό το Βόλο, μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.