Από ένα τσιγαριλίκι, η αστυνομία ανακάλυψε φυτεία 115 δενδρυλλίων κάνναβης

Που διατηρούσε 47χρονος Βολιώτης στο σπίτι του στη Νέα Αγχίαλο

Ολόκληρη φυτεία 115 δενδρυλλίων κάνναβης στο σπίτι του στη Ν. Αγχίαλο, αποκαλύφθηκε πίσω από ένα «τσιγαριλίκι» που βρέθηκε στην κατοχή 47χρονου που έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης από τον 47χρονο, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν έξω από την οικία του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν, επιπλέον, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 115 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 10 έως 180 εκατοστά, καλλιεργούμενα στην ταράτσα, ενώ ακόμη κατασχέθηκε και ποσότητα κάνναβης, βάρους 8,55 γραμμαρίων.
ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ
Παράλληλα, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.