Αναβλήθηκε η δίκη για την ζημιά των 11 ευρώ

Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2024 η εκδίκαση της υπόθεσης για φθορά ξένης περιουσίας στην οποία παραπέμφθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωριου κ.Δημήτρης Ζαϊρές για ζημιά σε βάρος του Δήμου Τεμπών που υπολογίστηκε στα 11,00 ευρώ.

Την μήνυση κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ με αποτέλεσμα ο πρώην Πρόεδρος να παραπεμφθεί ,να δικαστεί στις 23 Ιανουαρίου του 2023. Το Δικαστήριο αναβλήθηκε λόγω μη παρουσίας του μηνυτή και ορίστηκε τον Ιανουάριο του 2024.

Σε δήλωση του στο larissanet.gr ο κ.Ζαϊρες αναφέρει:
Αναβλήθηκε η μήνυση της ΔΕΥΑ Τεμπών εναντίον εμού διότι απουσίαζε ο μηνυτής (Δημοτικός συμβούλος και αντιπροέδρος της ΔΕΥΑΤ). Άραγε φοβούνται εκεί στο Δήμο τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν τον Οκτώβρη και μία καταδίκη μου θα τους στοιχίσει σε ψήφους; Κύριε Μανώλη ως Πρόεδρος και της ΔΕΥΑΤ μήπως μπορείτε να ενημερώσετε τους Δημότες με τι ποσά θα επιβαρυνθεί η ΔΕΥΑΤ για μία μήνυση για το ποσό των 11 ευρώ και μιλάω για τα δικαστικά έξοδα δικηγόρου παράβολα κτλ ;

ο Δημήτρης Ζαϊρες
Με αυτόν τον τρόπο θα πορευτείτε στις επόμενες εκλογές; Σέρνοντας στα δικαστήρια Δημότες που προσφέρουν εθελοντική εργασία στις τοπικές κοινωνίες έστω και κάνοντας ζημιά αξίας 11 ευρώ; Είναι ή δεν είναι αποτρεπτικό για τους δημότες που θέλουν να γίνουν εθελοντές και θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, όχι μόνο αφιλοκερδώς αλλά συμμετέχοντας και οικονομικά από το υστέρημα τους όταν έχουν το φόβο των δικαστηρίων; Αποφασίστε ακριβώς τι επιδιώκεται ; Αναμένεται με ενδιαφέρον η εκδίκαση τον Ιανουάριο του 2024 !!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.