«Δύναμη Βόλου»: Να αποκατασταθεί ο δρόμος από έργα αποχέτευσης στην Αγριά

Έγγραφο προς τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, με το οποίο ζητά να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυ Αγριάς, μετά από έργα αποχέτευσης που έγιναν, ζητά η παράταξη «Δύναμη Βόλου».

Όπως αναφέρει, η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε, και ορθότατα, σε έργα αναβάθμισης του αποχετευτικού δικτύου στην Δημοτική Ενότητα Αγριάς.

Έπειτα από επισημάνσεις συμπολιτών μας, μετά το πέρας των εργασιών αποχέτευσης της αναδόχου εταιρείας, σε συγκεκριμένα σημεία υπάρχουν όχι ασήμαντες ατέλειες σε φρεάτια αποχέτευσης κατά μήκος συγκεκριμένου δρόμου όπου πέρα την ατέλεια έργου στο φρεάτιο, ελλοχεύει και κίνδυνος ατυχήματος στην οδό Αριστοτέλους (έμπροσθεν του ΕΠΑΛ Αγριάς), επισημαίνει η παράταξη της β’ ελάσσονος μειοψηφίας.

«Επίσης, σε συγκεκριμένα σημεία, έπειτα από το πέρας του έργου αποχέτευσης, ο δρόμος δεν έχει ασφαλτωθεί, δηλαδή η ανάδοχος εταιρεία δεν τον έχει επιφέρει στην προτέρα κατάσταση όπως υποχρεούτο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα διέλευσης αλλά και λάσπης (και σκόνης, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες)», τονίζει η «Δύναμη Βόλου», αναφερόμενη στο σημείο για σημείο μπροστά από το προαύλιο του ΕΠΑΛ Αγριάς.

Η παράταξη ερωτά τη ΔΕΥΑΜΒ αν προτίθεται να προχωρήσει στην άμεση αποκατάσταση των συγκεκριμένων οδών στα προαναφερόμενα σημεία στην Αγριά και αν θα προχωρήσει στον καταλογισμό του κόστους αποκατάστασης στις ανάδοχες εταιρείες.
Το έγγραφο υπογράφουν οι Μιχάλης Μιτζικός, Κατερίνα Τσοπουρίδου και Αριστοτέλης Δουλόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.