Βόλος: Άκαρπες οι έρευνες για τον 37χρονο που αγνοείται

Καμία πληροφορία και φήμη μέχρι αυτή την ώρα, δεν φαίνεται να ευσταθούσε

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες της Αστυνομίας και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για τον εντοπισμό του 37χρονου που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε και σχόλασε από την εργασία του σε γνωστό υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας στο Βόλο, στην περιοχή του Old City.

Ο 37χρονος Ηλίας Πινακας πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 4 ετών ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χθες πήγε στη δουλειά του με το αυτοκίνητο των γονέων του Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 καθώς το αυτοκίνητο της δική του οικογένειας είχε ένα πρόβλημα και το κράτησε η σύζυγός του για να το δει μηχανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του 37χρονου, η τελευταία επικοινωνία με την σύζυγό του ήταν στις 12.40 το μεσημέρι λίγο πριν σχολάσει. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία και το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο.

Παρά τις έρευνες όλη την ημέρα από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και την Αστυνομία, ο άνδρας δεν εντοπίστηκε, ενώ εθελοντές «χτένισαν» τις περιοχές των Αλυκών, στην Ανακασιά όπου διατηρεί γραφείο ο πατέρας του, στην Κουκουράβα και στη Μακρινίτσα αλλά και άλλες περιοχές, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν. Έρευνες χωρίς αποτέλεσμα έγιναν και από την πλευρά του πατέρα του στον Κισσό.

Ο 37χρονος Ηλίας που κατάγεται από τον Κισσό Πηλίου απασχολείται για πάνω από τέσσερα χρόνια στην συγκεκριμένη αλυσίδα και όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο εργαζόμενο, αξιαγάπητο και χαμογελαστό άνθρωπο.

Από την Αστυνομία, λαμβάνονται καταθέσεις και πληροφορίες που ενδεχομένως να βοηθήσουν στον εντοπισμό του 37χρονου, ενώ εξετάζονται πολύ προσεκτικά, πληροφορίες για διέλευση του οχήματος από διόδια στην εθνική οδό προς Αθήνα, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη ενημέρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.