Εμμανουήλ Κανακάρης: Βολιώτης επιχειρηματίας που νοσεί από κορωνοϊό μιλά δημόσια

«Να αποβάλλουμε όποια σκέψη ντροπής ή στιγματισμού»

Με μια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Βολιώτης επιχειρηματίας Εμμανουήλ Κανακάρης μιλά για τον κορωνοϊό, καθώς ο ίδιος είναι θετικός στον ιό και βρίσκεται σε καραντίνα προσπαθώντας να αφυπνήσει τον κόσμο και να περάσει το μήνυμα για την αποφυγή του στιγματισμού.
Μάλιστα ο ίδιος ενημερώνει από την προσωπική σελίδα πως η επιχείρηση που διατηρεί θα παρέμενε κλειστή χθες και σήμερα προκειμένου να γίνει προληπτικό τεστ κορωνοϊού στους εργαζομένους.
Η ανάρτησή του:

«Κόλλησα & δεν είμαι & Celebrity…!!!

 

Απόγευμα χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι ο φίλος μου που πίναμε την προηγούμενη το βράδυ μπυρίτσα μαζί. Μου ανακοινώνει ότι είναι θετικός στον Covid-19. Γυρνάνε στο μυαλό μου διάφορα σχετικά με το πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Τελικά είναι μονόδρομος η απόφαση. Καραντίνα στο σπίτι με την οικογένεια και περιμένουμε τις επόμενες μέρες για τυχόν συμπτώματα. Δεν άργησαν να έρθουν. 2 μέρες μετά ελαφρύς πυρετός και ατονία. Δεν χάνω χρόνο. Κλείνω αμέσως ραντεβού για τεστ. Μέσα σε 5 ώρες έχω τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα ότι είμαι κι εγώ θετικός με κάθε επιφύλαξη και μετά από 2 μέρες είμαι επιβεβαιωμένος απο τον ΕΟΔΥ. Αυτομάτως ενημερώνω όσους συνάντησα, δεν ήταν και πολλοί από τη στιγμή που μπήκα αμέσως καραντίνα και συνεχίζω να διασκεδάζω την καραντίνα μου μαζί με την οικογένειά μου (οι τρεις μας δηλαδη χαχαχα).

Το συμπέρασμα και ο λόγος που παραθέτω δημόσια την περιπέτεια μου είναι ότι πρέπει να αποβάλλουμε οποία σκέψη ντροπής ή στιγματισμού και αν μας τύχει να το αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα και χωρίς φόβο για να αποφύγουμε χειρότερα για ανθρώπους που πραγματικά μπορεί να κινδυνέψουν.

14 μέρες είναι και σίγουρα θα βγω πιο δυνατός έχοντας περάσει το ιό και έχοντας αποκτήσει αντισώματα, αλλά τελικά αυτό που μετράει περισσότερο δεν είναι τι κάνουμε για τον εαυτό μας μόνο αλλά και για τους υπόλοιπους.

Μη φοβηθείτε αν σας τύχει και προφυλαχθείτε…!!!

Περαστικά μας….!!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.