Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δολοφόνους – «Εκτίμησή μου ότι υπάρχει κι Έλληνας στους δράστες», λέει ο κ. Κατερινόπουλος

Στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο κ. Αθανάσιος Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος εν αποστρατεία ΕΛ.ΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι περιγραφές για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά -μπροστά στα μάτια του συζύγου της και δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Οι αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία όπου ζούσε το ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών παιδί τους και αφού ακινητοποίησαν τον άνδρα, βασάνιζαν μέχρι θανάτου την 20χρονη γυναίκα.

Για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο κ. Αθανάσιος Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος εν αποστρατεία ΕΛ.ΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας. Ο κ. Κατερινόπουλος αρχικά εξέφρασε τον αποτροπιασμό του γι αυτό το έγκλημα, την αγανάκτησή του.

«Εμπιστεύομαι και πιστεύω τους συναδέλφους που δουλεύουν στο ανθρωποκτονιών παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο βωμό της επικοινωνιακής τακτικής του Υπ. Προστασίας Πολίτη. Να αφήσουν τους πολίτες να δουλέψουν, να μην διαχωρίζουν τους αξιωματικούς», τόνισε εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη σύλληψη των δραστών.

«Που είναι η πρόληψη; Δεν θα μιλήσω για σωφρονιστικό σύστημα, εκεί κάνουν μεταπτυχιακό όλοι», τόνισε.

«Στις ελληνικές φυλακές δεν υπάρχει σωφρονισμός. Πρέπει η αστυνομία να ασχοληθεί με την πρόληψη. Να υπάρχει αστυνομία. Με αυτές τις ομάδες, παραομάδες…», πρόσθεσε.

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για σκληρούς κακοποιούς. «Η δική μου εκτίμηση είναι ότι έχουν περάσει από τις ελληνικές φυλακές. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθούν τα στοιχεία για να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».

«Στην συντριπτική πλειοψηφία αυτών των εγκλημάτων και Έλληνας. Αυτό έχει δείξει το παρελθόν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε Έλληνας. Δεν μου λέει κάτι η γλώσσα, τα σπαστά ελληνικά. Η ψυχική κατάσταση του συζύγου είναι τέτοια που δεν μπορεί να θυμηθεί τα πάντα. Εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχουν κι Έλληνες στην παρέα. Προηγήθηκε πολυήμερη παρακολούθηση και μπορεί να είχαν πληροφορίες για τον στόχο», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.