«Κρουστικό όπλο» στα χέρια των πολιτών

Γράφει η Θάλεια Στάχτου, υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας

Στις εκλογές αυτές πολλοί θα ψηφίσουν οργισμένοι. Οργισμένοι για την άσχημη, μίζερη, καταθλιπτική πραγματικότητα την οποία βιώνουμε και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των κυβερνώντων, που διαπιστώνονται κραυγαλέα. Άλλοι πάλι θα ψηφίσουν φοβισμένοι. Φοβισμένοι από τις ασάφειες, τους πειραματισμούς και τις περιπέτειες που υπόσχονται οι επίδοξοι κυβερνήτες. Υπάρχουν όμως και εκείνες και εκείνοι, που είναι πολλοί, μα πάρα πολλοί που θα ψηφίσουν σκεπτόμενοι. Σκεπτόμενοι ότι όλοι οι προηγούμενοι, αν επιλεγούν προδικάζουν στην ουσία το ίδιο αποτέλεσμα, αν και ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες: τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και την ματαίωση των ελπίδων για καλύτερες μέρες.
Αυτοί, οι σκεπτόμενοι, οι λογικοί και κοινωνικά ευαίσθητοι πολίτες είναι οι πολίτες στους οποίους απευθύνεται το Ποτάμι. Οι πολίτες στους οποίους στηρίζεται το Ποτάμι. Αυτοί οι πολίτες με το έργο τους, τις δουλειές τους, τις επιχειρήσεις τους, τη δημιουργία τους αποτελούν οι ίδιοι το πρόσωπο της αλλαγής που επιδιώκουνε να υπάρξει.
Είμαστε το Ποτάμι Αλλαγής που θέλει να γίνει ορμητική δύναμη αλλαγών και στο πολιτικό πεδίο. Για την άμεση συγκρότηση της ισχυρής κυβέρνησης συνεργασίας με ευρύτατη κοινωνική και όχι απλώς κοινοβουλευτική στήριξη. Με σαφέστατο πρόγραμμα και ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης για την εξασφάλιση της χώρας στο ευρώ και στην Ευρώπη. Με δεσμευτικό σχέδιο αλλαγής του πελατειακού και παρασιτικού κράτους και της κατ΄έυφημισμό Δημόσιας διοίκησης και της Δικαιοσύνης.
Στις εκλογές αυτές το Ποτάμι είναι το καινούργιο. Και είναι Ποτάμι καθαρό. Είναι η ασφαλής ελπίδα αλλαγής. Υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος, τοπικός. Η κατά γενική ομολογία υπό-εκπροσώπηση της Μαγνησίας την προηγούμενη περίοδο από το σύνολο των βουλευτών, εκπροσώπηση που έμεινε στο επίπεδο των αναφορών, των υπομνημάτων, των εξυπηρετήσεων και των «κατόπιν ενεργειών», με χαρακτηριστική την έλλειψη καινοτόμων ιδεών και πρωτοβουλιών. Αυτό πρέπει ν΄άλλάξει δραστικά. Χρειάζονται βουλευτές μάχιμοι, μέσα στις συλλογικότητες και τα κινήματα των πολιτών, με πνεύμα ανάδειξης και συντονισμού των φορέων της περιοχής μας, με διεκδικητικό σχέδιο και ανάλογο δείγμα γραφής κατά την νέα περίοδο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που ξεκινά τώρα. Αυτή θα είναι η έδρα του βουλευτή Μαγνησίας που θα αξιοποιήσει το Ποτάμι και έτσι θα πολιτευθεί προς όφελος πρωτίστως της τοπικής κοινωνίας.
To Ποτάμι διεκδικεί να αναδείξει Βουλευτή Μαγνησίας, ένα πρόσωπο που θα αποτελέσει <<κρουστικό όπλο>> στα χέρια των πολιτών για την αναβάθμιση της ζωής τους

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.