Μία οφειλόμενη απάντηση στον Δημοτικό Σύμβουλο Αλμυρού κ. Νίκο Τσανή

Η Ανάβρα

Κύριε Διευθυντά,
Πρώτη φορά στην τριαντάχρονη πορεία μου, ως ενεργός πολίτης και ως υπηρεσιακός παράγοντας, αναγκάζομαι να απαντήσω σε έναν πολίτη, ο οποίος μάλιστα είναι και Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού και διεκδίκησε ως επικεφαλής παράταξης και τον Δήμο Αλμυρού!!!, στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.
Αιτία η ερώτηση του κ. Τσανή στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Αντιδήμαρχο κ.Καραγεώργο, της 22/12/2014, που ρωτούσε τον Πρόεδρο με ποια ιδιότητα προσκλήθηκε η «Εν Δράσει», στην παρουσίαση του Β’ Σταδίου της Μελέτης ΣΧΟΟΑΠ της Δημοτικής Κοινότητας Ανάβρας!!!
Όπως έπρεπε να γνωρίζετε κύριε Τσανή, προκειμένου να γίνει η προέγκριση ενός ΣΧΟΟΑΠ (ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΚΗΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) ο ανάδοχος του έργου Δήμου Αλμυρού και οι ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ του έργου καλούν όλους τους φορείς του Δήμου (Συλλόγους, Επαγγελματικούς Φορείς, Οργανώσεις Συλλόγων κτλ) προκειμένου να γίνει η απαραίτητη διαβούλευση και οι μελετητές να συμπεριλάβουν τυχόν προτάσεις τους στα διάφορα στάδια εγκρίσεων των μελετών. Η «Εν Δράσει» ήταν μία από τους ελάχιστους που παραβρέθηκαν στη διαβούλευση και με τα στελέχη επιστήμονες που διαθέτει κατέθεσε την πρότασή της για το ΣΧΟΟΑΠ (ΑΝΑΒΡΑΣ).
Εσείς όμως κύριε Τσανή, αν και η καταγωγή σας είναι από την Ανάβρα, δεν κάνατε τον κόπο να καταθέσετε τις όποιες προτάσεις για το χωριό σας, αλλά και ως υποψήφιος Δήμαρχος, σε προεκλογική σας συγκέντρωση στο χωριό σας, την Ανάβρα, σας ρώτησε συγχωριανός σας, ποια είναι η θέση σας για το ΣΧΟΟΑΠ, απαντήσατε «τι είναι αυτό το….. ΑΠ;», τόσα πολλά γνωρίζετε για το ΣΧΟΟΑΠ!!!
Στα τριάντα, λοιπόν, αυτά χρόνια, σαν Ενεργός Πολίτης και σαν δημόσιος λειτουργός παλεύω με άλλους συμπολίτες και τους συνεργάτες επιστήμονες της «Εν Δράσει» για να πάμε ένα βήμα μπροστά αυτό τον ευλογημένο τόπο που κατοικούμε, τον οποίο εσείς ανακαλύψατε στα πενήντα σας χρόνια.
Προσπαθείτε δε μέσα από Γκαιμπελίστικες μεθόδους να θίξετε είτε την υπηρεσιακή- επιστημονική μου κατάρτιση ( η οποία σημειωτέον γίνεται αποδεκτή απ’ όλους τους πολίτες του Αλμυρού και όχι μόνο), αλλά και να ακυρώσετε το έργο και τη δράση της «Εν Δράσει», το οποίο είναι ορατό και αποδεκτό σε πανελλαδικό επίπεδο.
Η ανοχή μου δε αυτή σε αυτές τις Γκαιμπελίστικες μεθόδους έχει σταματήσει και για οτιδήποτε με θίγει δημόσια θα απευθύνομαι στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω και ούτε η συγνώμη σας θα μου αρκεί, όπως έκανα στο παρελθόν.

Χρήστος Καραζούπης, Πρόεδρος της Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Ομάδας Αλμυρού «Εν Δράσει»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.