Αγαπητοί συμπολίτες Βολιώτες

Ονομάζομαι Ευθύμιος Σίττας. Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στο Βόλο.

Το επάγγελμα μου είναι Μηχανολόγος – Μηχανικός με μακρόχρονη ερευνητική, βιομηχανική ακαδημαϊκή και επιχειρηματική εμπειρία, εντός και εκτός της χώρας μας.

Είμαι υπεύθυνος για την λειτουργία μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας, που ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα στην Α ΒΙΠΕ Βόλου.
Στο παρελθόν είχα συμμετάσχει σε τοπικές αναπτυξιακές δράσεις με την ιδιότητα του επιστημονικού υπευθύνου, που αφορούσαν στην δημιουργία επιτελικών δομών υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Επέλεξα να υποστηρίξω τον Νίκο Παπαπέτρου ως συν-υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, διότι τον γνωρίζω αρκετά χρόνια και τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ήθος, γνώσεις, οξυδέρκεια, θάρρος, ικανότητα να ελίσσεται και να λύνει προβλήματα και πάντα με ευγένεια ψυχής.

Είμαι πεπεισμένος πώς αν ο Λαός του Βόλου ψηφίσει τον Νίκο Παπαπέτρου να γίνει ο επόμενος Δήμαρχος αυτής της Πόλης, ο τόπος μας θα αλλάξει σελίδα για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους τομείς!
Είναι μία από τις σπάνιες φορές, που στην πόλη μας, πολλοί αξιόλογοι και ικανοί άνθρωποι διαφόρων ειδικοτήτων, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, με ανιδιοτέλεια ενώθηκαν για να αγωνιστούν για ένα κοινό σκοπό, να βοηθήσουν να αναπτυχθεί πολυδιάστατα η περιοχή μας και να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή μας εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.
Προτείνω όλοι οι Βολιώτες, που διαβάζουν αυτό το κείμενο, να μην αποφασίσουν παρορμητικά αλλά με σοβαρή πολιτική σκέψη, όταν έλθει η ώρα να ψηφίσουν και να διακρίνουν πιο είναι πραγματικά, σε μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση το συμφέρον, για αυτούς και τα παιδιά τους και όχι το βραχυπρόθεσμο τυχόν συμφέρον τους.
Ο νέος Δήμαρχος πρέπει να μπορεί να λειτουργεί επιτελικά, να ενώνει και να ενεργοποιεί όλες τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις της περιοχής μας. Να δημιουργεί συνεργασίες, συναινέσεις και συνέργειες, με άλλους τοπικούς φορείς , π΄χ όπως είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο, τον Φορέα διαχείρισης της Βιομηχανικής περιοχής, κλπ, για να μπορεί να λύνει τα δύσκολα προβλήματα που έχουν προκύψει στον τόπο μας.

Δεν είναι δυνατόν να ξανά επιτρέψουμε ο Δήμος Βόλου να διοικηθεί με την λογική της αρχής ενός Ανδρός! Αν ξανασυμβεί αυτό το μόνο σίγουρο είναι πώς τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας θα αυξάνονται , θα παραμένουν άλυτα και τελικά όλοι μας θα πληρώσουμε βαρύ τίμημα με τον ένα ή άλλο τρόπο.
Είναι επιτακτική ανάγκη να επαναφέρουμε στην πόλη μας την Δημοκρατία και να μετατρέψουμε τον Δήμου Βόλου πρότυπο παράδειγμα δημιουργικής Δημοκρατικής διακυβέρνησης, που θα σέβεται, θα αφουγκράζεται και θα στηρίζει όλους τους πολίτες που ζουν στην περιοχή μας, ανεξάρτητα από το εάν αποτελούν πλειοψηφία η μειοψηφία.

Αν πετύχουμε τον παραπάνω στόχο, αυτό θα είναι για το κοινό καλό όλων των πολιτών της Μαγνησίας και συνεπώς και οι δικές μας ατομικές ζωές θα εξελιχθούν προς το καλύτερο.

Ο Δήμος Βόλου, είναι ένας σχετικά μεγάλος και σύνθετος οργανισμός με πολλαπλές αρμοδιότητες και ευθύνες.
Η διοίκηση του Δήμου Βόλου απαιτεί ανθρώπους που διαθέτουν αποδεδειγμένα εργασιακή εμπειρία, έχουν την αναγκαία τεχνολογική και επιστημονική κατάρτιση και πιστεύουν ακράδαντα στις αρχές της Δημοκρατίας. Το ψηφοδέλτιο του κυρίου Νίκου Παπαπέτρου είναι γεμάτο με τέτοια βιογραφικά υποψήφιων στελεχών.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Με τιμή

Δρ Ευθύμιος Σίττας ( Θέμης Σίττας) Μηχανολόγος – Ερευνητής
Συνυποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Παπαπέτρου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.