Άρης-Σαρακηνός 0-2

Εκτός έδρας ο Σαρακηνός δεν χάνει… Σήμερα σημείωσε την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα ματς με 0-2 απέναντι στον Άρη Μελισσατίκων. Τα γκολ προς το τέλος του ματς, στο 75ο με πλασέ του Σουάρες που έχει σταθερά καλή παρουσία τη φετινή σεζόν προσφέροντας σημαντικές βοήθειες και στο 80ό με προβολή από κοντά του Βαΐτση.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου με τον αέρα να εμποδίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο Βαΐτσης είχε εντυπωσιακή φάση με ψαλιδάκι που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ σουτ των Καραπλιάγκου, Σουάρες ήταν άστοχα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ταφίλης πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ (47′) και λίγο πιο μετά ο ίδιος παίκτης δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα προ του Βλαχόπουλου, ο Μυλωνάς είχε προσπάθεια από πλάγια που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ (60′), ενώ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε μετά το 0-1 για την ισοφάριση με τον Ασημάκη μόνος του να σουτάρει διαγώνια δίχως στόχο. Ο Σαρακηνός προς το τέλος είχε άλλα δύο δοκάρια σε σουτ των Βαΐτση και Σουάρες, ενώ τελείωμα του Τανάγια έφυγε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς (70′ Γκοτζόπουλος), Στραβέλας, Γεωργούλας, Κατσαρός (60′ Ασημάκης), Πετρόπουλος, Τσιαντής, Ταφίλης (85′ Γκατζούνας), Ακτσιαλής, Ίμπρα.
Σαρακηνός: Βλαχόπουλος, Μαλεσάκος (60′ Ντουκόλη), Στεργιόπουλος, Καλαμάτας, Ιωάννου, Καραπλιάγκος, Ρουκάς, Τανάγιας, Κότσκα, Βαΐτσης (85′ Δημόπουλος), Σουάρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.