Αρσένος: «Στο τέλος θα μιλήσω για όλους και για όλα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου μετά τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Δεν έχει κάνει σχεδόν καθόλου δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά τους αγώνες ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέλιος Αρσένος, με την τελευταία φορά να είναι στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Αίας Σούρπης! Αυτήν τη φορά μίλησε (τελικός γαρ), τονίζοντας ότι μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μιλήσει για όλους και για όλα…!

«Καλό είναι να δούμε και τα μπαράζ, για να κλείσει καλά η χρονιά και να πούμε για δικαίωση, για άθλο. Έναν τέτοιον μεγάλο σύλλογο να τον επαναφέρουμε εκεί που αξίζει. Πολλά συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Στο τέλος θα μιλήσω για όλους και για όλα. Αυτήν τη στιγμή να χαρούμε και αυτό το κύπελλο και το νταμπλ που κάναμε στη Μαγνησία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και έχουμε έναν στόχο στα μπαράζ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για ν’ ανέβει η ομάδα και μετά θα τα πούμε όλα», σημείωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Για τον σημερινό τελικό πάντως, ο Στέλιος Αρσένος στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, στον κόσμο και στους τραυματίες. Όπως ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο που χειροκρότησε τις ομάδες αλλά θλίβομαι για τον αγωνιστικό χώρο. Είναι ακατάλληλος για τελικούς. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλη επιλογή, καλό είναι να περιμένουμε να βρούμε επιλογή, για να μπορέσουν και τα παιδιά να το ευχαριστηθούν. Ευτυχώς που δεν είχαμε τραυματίες, πλην του Σέττου, γιατί για εμάς είναι πλήγμα σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, καθώς θέλουμε να βγούμε αλώβητοι έχοντας και τη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει από την αρχή και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα σ’ αυτά που έπονται. Με πολλή επιμονή, λίγα λόγια και πράξεις στον αγωνιστικό χώρο».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.