«Άξιος φιναλίστ ο Πύρασος»

Για μία άτυχη στιγμή που κόστισε το κύπελλο κάνει λόγο ο Πύρασος Ν. Αγχιάλου, ενώ δίνει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και στον προπονητή Στέλιο Αρσένο, ευχόμενος κάθε επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Πυράσου αναφέρει: «Μία άτυχη στιγμή για την ομάδα στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκρινε τον σημερινό τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου που με σκορ 1-0 αναδείχθηκε κυπελλούχος και έκανε το νταμπλ.

Άξιος φιναλίστ ο Πύρασος, πολλά συγχαρητήρια σε προπονητή και ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο του Βελεστίνου.

Δίνουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την κατάκτηση του τροπαίου, ιδιαίτερα στον προπονητή του Στέλιο Αρσένο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου που ακολούθησε σήμερα την ομάδα μας στο Βελεστίνο.

Και φυσικά συγχαρητήρια στα παλικάρια του Γιώργου Δανόπουλου που κατέθεσαν ψυχή και διεκδίκησαν επί ίσοις όροις το κύπελλο κόντρα σε δυνατό αντίπαλο.

Αρχηγός του Πυράσου στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ραφαήλ Μιχόπουλος και στο δεύτερο ο Ροτζέριο ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν ξεκίνησε (αντικατέστησε όμως τον τραυματία Γκαραβέλα)… Ο Ροτζέριο παρέλαβε το κύπελλο της φιναλίστ ομάδας από τον βουλευτή κο Χρήστο Μπουκώρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.