Αγωνιστική των ντέρμπι!

Mε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία αγωνιστική του Οκτωβρίου, η 4η στο πρωτάθλημα, καθώς είναι αγωνιστική των ντέρμπι! Τρία ματς διεξάγονται το Σάββατο και οκτώ την Κυριακής στους δύο ομίλους της κατηγορίας. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στον 1ο όμιλο, το Σάββατο διεξάγονται δύο ματς. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Σαρακηνό και τον Θησέα, δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Μετά την “γκέλα” κόντρα στην Ιωλκό και τους πρώτους χαμένους βαθμούς, ο Σαρακηνός θέλει να συνεχίσει με νίκη, ενώ ο Θησέας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα είκοσι ημέρες ψάχοντας να διευρύνει το αήττητο.
Την ίδια ημέρα, ο Μαγνησιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στην κοινή έδρα των δύο συλλόγων, το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Ο Μαγνησιακός είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στον όμιλο και μάλιστα αναζητάει το πρώτο του γκολ, ενώ ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί για το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν.
Την Κυριακή το πρωί στις 11:00, η Ιωλκός είναι γηπεδούχος στο γήπεδο της αντιπάλους της! Παίζει με την ΑΕ 2002 στη Γατζέα. Δύο ισοπαλίες σε δύο ματς για την Ιωλκό, μία νίκη και δύο ήττες για την ΑΕ 2002 και προμηνύεται αμφίρροπη συνάντηση ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα.
Λίγο αργότερα, το μεσημεράκι, στις 12:30 έχουμε τη σέντρα στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ΑΕ Διμηνίου φιλοξενεί τη Σκιάθο σε δυνατό ματς… Οι Διμηνιώτες τέθηκαν επικεφαλής της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (το ένα ματς στα χαρτιά από τους Νέους Αθλητές), ενώ η Σκιάθος μετά το κάζο της πρεμιέρας με τον Θησέα, πήρε δύο δύσκολες νίκες στο γήπεδό της και ψάχνει το πρώτο διπλό.
Ξεκούραστους βαθμούς θα πάρει χωρίς αγώνα ο Άρης, ενώ ρεπό έχει η Αγία Παρασκευή.

Στο 2ο όμιλο, το Σάββατο θα γίνει μόνο ένα ματς. Ο Πρωτεσίλαος κοντράρεται με τον Άθλο. Μετά την πρώτη μεγάλη νίκη στον Πλάτανο, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα σε έναν αντίπαλο που ακόμη δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που εργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια κι ανέβασε κατηγορία.
Τα υπόλοιπα ματς την Κυριακή με σέντρα στις 15:00. Ο Αχιλλέας, που δίνει τρίτο σερί ματς στο γήπεδό του, υποδέχεται τους Μυρμιδόνες που έχουν άσχημο ξεκίνημα κι αγνοούν τη νίκη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Αετό, ο αήττητος Διαγόρας θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό του σερί κόντρα στην Αγχίαλο, ενώ ο Αίας “κυνηγάει” εντός έδρας τρίποντο στο παιχνίδι με τη Μακρινίτσα για να παραμείνει στην κορυφή.
Το μεγάλο ματς του ομίλου γίνεται στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος” και είναι ανάμεσα στο ΓΣ Αλμυρού και τη Δήμητρα. “Τρία στα τρία” και για τους δύο, ο Αλμυρός με την καλύτερη επίθεση (10 γκολ) και η Δήμητρα με την καλύτερη άμυνα (δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ) σε αγώνα που κάθε χρόνο έχει το δικό του ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων φιλάθλων της περιοχής του Αλμυρού. Ρεπό για την Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.