«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ανακατευτεί στα του οίκου μας»

Ανακοίνωση καλωσόρισμα στον Παναγιώτη Τζαναβάρα και στους συνεργάτες του, αλλά και παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τις εκδρομές των οργανωμένων οπαδών, εξέδωσε το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

Συγκεκριμένα:

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας τον κ. Τζαναβάρα και τους συνεργάτες του και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Όσο για εμάς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθάμε από όλα τα πέταλα της Ελλάδας.
Τον Ιανουάριο ο σύνδεσμος μας κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή αναλαμβάνοντας κατά καιρούς πολλά πόστα. Έτσι κληθήκαμε να κάνουμε τον φροντιστή, τον γενικό αρχηγό, τους σιτιστές των παικτών, τους γεωπόνους για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Π. Μαγουλάς και τις καθαριότητες του γηπέδου, μέχρι που κινητοποιηθήκαμε βγαίνοντας στους δρόμους προκειμένου να συγκεντρώσουμε έναν ουδόλως ευκαταφρόνητο αριθμό μετόχων.
Μέσα από όλα αυτά τα προβλήματα καταφέραμε να κρατήσουμε και έναν καλό πυρήνα που ακολουθούσε την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας αψηφώντας καύσωνες, κρύα, χιόνια, χιλιόμετρα, απαγορεύσεις της αστυνομίας και κυρίως δεν αφήναμε την ομάδα μόνη της σε όποια βαθμολογική θέση και αν βρισκόταν και πόσο μάλλον τώρα που μας χρειάζεται ακόμα περισσότερο.
Για αυτό λοιπόν δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τώρα που ζούμε το όνειρο μας, να μας αλλάξει τρόπο ζωής, να ανακατευθεί στα του οίκου μας και να μας απαγορεύσει να βλέπουμε την ομάδα μας εκτός έδρας.
Τέλος επειδή μιλάμε με ονόματα…
Είμαστε το Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της Μαγνησίας με 30 χρόνια οπαδικής ιστορίας σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.