«Η Νίκη είναι ομάδα παραπάνω κατηγορίας»

Πρώτη προπόνηση σήμερα το απόγευμα για τον Κώστα Βελιτζέλο, που άφησε τη Νίκη Βόλου πρωταθλήτρια στη Football League κι επέστρεψε στο σύλλογο στη νέα προσπάθεια αναγέννησής του στη Γ’ Εθνική. Μιλώντας στο magnesiasports, ο νέος κόουτς των “κυανόλευκων” αρχικά επισήμανε για την αποδοχή της πρότασης συνεργασίας: “Το πέρασμά μου από την Νίκη Βόλου μου άφησε πολύ θετική ανάμνηση, ζήσαμε στιγμές πολύ δυνατές με την ομάδα και δεθήκαμε με τον κόσμο. Όταν μου έγινε η πρόταση, τη δέχθηκα με πολύ χαρά. Ύστερα από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον κ. Αλέκο Βοσνιάδη γεμάτα πρωταθλητισμό, πλέον δουλεύω μόνος μου και δεν με φόβισε η προοπτική να αναλάβω τη Νίκη Βόλου. Με χαροποίησε ιδιαίτερα που είχα πρόταση από τη Νίκη που θεωρώ πως είναι ομάδα παραπάνω κατηγορίας”.
Σχετικά με το ρόστερ, σχολίασε: “Δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη για το ρόστερ από μία προπόνηση. Παρακολουθώ την πορεία της Νίκης, όχι μόνο φέτος αλλά και πέρυσι διότι όπως σας είπα, με την ομάδα δέχθηκα και είχα πολύ θετικές εντυπώσεις”, ενώ για το εάν το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη θεωρείται καθοριστικό, ανέφερε: “Όχι σε καμία περίπτωση, είναι πολύ νωρίς, ολόκληρο το πρωτάθλημα είναι μπροστά. Σίγουρα η ομάδα μας έχει το χάντικαπ της αφαίρεσης βαθμών. Έχω άποψη για τον όμιλο, θεωρώ ότι είναι όμιλος που υπάρχουν ομάδες με ποιοτικά στοιχεία που θα πρωταγωνιστήσουν. Για εμάς είναι ντεσαβαντάζ το -6 αλλά αποτελεί κι ένα κίνητρο επιπλέον”.
Τέλος, ερωτηθείς για το τι είπε στους παίκτες του, απάντησε: “Τους είπα ότι πρέπει να ξεφύγουν από τις αρνητικές σκέψεις. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια και η λειτουργία της ομάδος είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τα προηγούμενα χρόνια. Οι παράγοντες έχουν διάθεση να λύσουν κάθε πρόβλημα κι εμείς πρέπει να είμαστε αντάξιοι με αυτό το επίπεδο, πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο”.
Επιπροσθέτως, συμπλήρωσε πως για να προφυλαχθούν οι ποδοσφαιριστές από τραυματισμούς, στο επόμενο διάστημα θα προγραμματιστούν εργομετρικά τεστ ώστε ο ίδιος να έχει προσωπική άποψη για το επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης του κάθε παίκτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.