Με νίκη, πάει τελικό η ΑΕ Διμηνίου

Η ΑΕ Διμηνίου δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία της χθες το απόγευμα και κερδίζοντας 4-1 τη Δημητριάδα, προσπέρασε στη βαθμολογία τη Σκιάθο πιάνοντας ξανά κορυφή. Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι” εφόσον κερδίσουν στην έδρα τους την Κυριακή τον Άρη Μελισσατίκων, θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου που οδηγεί στο διπλό τελικό με τον ΓΣ Αλμυρού.
Στο magnesiasports μίλησε ο Αποστόλης Τανάγιας, ο οποίος ανέφερε: “Το χθεσινό παιχνίδι με τη Δημητριάδα δεν ήταν εύκολο, όμως με την απόδοση που είχαμε, το κάναμε εμείς να φαίνεται εύκολο. Είμαστε ξανά στην πρώτη θέση και πιστεύω ότι την Κυριακή θα πάρουμε τη νίκη που θέλουμε για να πάμε στους τελικούς της κατηγορίας που εξ αρχής ήταν ο μεγάλος στόχος μας”.
Σχετικά με τη φετινή πορεία, ο έμπειρος πολυθεσίτης παίκτης ανέφερε: “Χάσαμε τα τρία ντέρμπι που είχαμε εκτός έδρας στο δεύτερο γύρο, αλλά θεωρώ ότι δικαίως είμαστε στην πρώτη θέση. Έχουμε δείξει μεγάλη σταθερότητα σε όλη τη σεζόν. Η ομάδα μας δύσκολα δέχεται γκολ, διαθέτει την καλύτερη επίθεση και ξέρουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι στα δέκα παιχνίδια, έχουμε σκοράρει τρία γκολ και περισσότερα. Είμαστε ένα δεμένο σύνολο, που εκτός από τις νίκες, προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Διαθέτουμε την ποιότητα ως ομάδα και την εμπειρία για να δώσουμε μεγάλη συνέχεια στη σεζόν, δηλαδή να αγωνιστούμε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όμως δεν πρέπει να βιαζόμαστε αλλά να βλέπουμε έναν-έναν τους αγώνες. Πρώτα έχουμε τον Άρη και εφόσον κερδίσουμε, μας περιμένουν δύο δυνατές μάχες με τον Αλμυρό”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.