Ο Μίλτος Μαργαρός είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού!

Μετά την TRT έχει αναλάβει το νέο πόστο

Μετά την τηλεόραση της TRT στην οποία διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της, ο Μίλτος Μαργαρός, φίλος του Αχιλλέα Μπέου έχει αναλάβει πρόεδρος της ΠΑΕ «Ολυμπιακός Βόλου 1937»!
Ο Μίλτος Μαργαρός τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου πριν περίπου τρεις μήνες και είναι αυτός που έχει αναλάβει όλα τα βάρη της ΠΑΕ, προς την Εφορία, το ΙΚΑ, τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών κ.λ.π.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός πληρώνει κανονικά τις δόσεις των διακανονισμών που έχει κάνει, όπως έχουν τονίσει και οι δύο «μπροστινοί» κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης, αλλά με τις προσφυγές παικτών που έχουν γίνει εναντίον του Ολυμπιακού, δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να βρεθούν μπλεγμένοι, ιδίως με την περίπτωση Τικάο ο οποίος διεκδικεί 300.000 ευρώ. (Ο Τικάο υπέγραψε επί προεδρίας Τόρη).
Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 5-02-2014 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο της Γ.Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με κωδικό αριθμό καταχώρησης 154.732 η από 08-03-2013 απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκλέχθηκε Δ.Σ.
Στο ΦΕΚ αναφέρεται ότι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Δημ. Καραγιάννης και τα άλλα μέλη του Δ.Σ., στα οποία δεν αναφέρονται οι κύριοι Βαρούτσικος και Τόρης.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, Πρόεδρος φαίνεται ακόμη και σήμερα ο Δημ. Καραγιάννης. Η θητεία του Δ.Σ. ισχύει μέχρι τις 8-03-2016.
Ως γνωστόν, το καλοκαίρι του 2014, σύμφωνα με δηλώσεις των κυρίων Βαρούτσικου και Τόρη, ορίσθηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έτσι παρουσιάζονται, αλλά τελικά, όπως αποκαλύπτουμε, πρόεδρος στις αρχές, όχι όμως και στη Γ.Γ. Εμπορίου, εμφανίζεται ο κ. Μίλτος Μαργαρός, και αυτός θα είναι υπόχρεος έναντι του κράτους και των άλλων υποχρεώσεων της ΠΑΕ.
Έγκυρες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η διάλυση της ΠΑΕ «Ολυμπιακός 1937», και η δημιουργία μιας νέας ομάδας με το όνομα «Βόλος», είναι σχέδιο του νέου ηγέτη της πόλης, ώστε να μπορέσει χωρίς «οικονομικά βαρίδια», να προχωρήσει μια νέα ομάδα, η οποία θα αλλάξει το ΑΦΜ με την προσθήκη ερασιτεχνικών σωματείων, τα οποία δεν θα μετάσχουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Γ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.