Σε επαγγελματικά πρότυπα η ΑΕ Διμηνίου τα θέλει όλα τη νέα χρονιά!

Παρουσιάστηκαν τα στελέχη και το πλάνο προώθησης της ομάδας στο Volos Palace

Η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕ Διμηνίου έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Volos Palace. Ο πρόεδρος της ομάδας, Παύλος Πάνος, οι συνεργάτες του, αλλά κι ο προπονητής της ομάδας έθεσαν ως στόχο το Πρωτάθλημα, την άνοδο και το κύπελλο, ενώπιον των ποδοσφαιριστών που ήταν παρόντες.

Σε μία εκδήλωση που δεν συνηθίζεται από τις τοπικές ομάδες και δείχνει αναμφίβολα το πόσο ψηλά βάζουν πλέον τον πήχη οι άνθρωποι της ομάδας της ΑΕ Διμηνίου, παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές καθώς και το πλάνο του συλλόγου. Σε επαγγελματικά πρότυπα πλέον η ΑΕ Διμηνίου, βάζει υψηλούς στόχους και είναι έτοιμη να τους πραγματοποιήσει! Ο πρόεδρος της ομάδας Παύλος Πάνος έδωσε το σύνθημα και όπως φαίνεται έχει δώσει νέο όραμα στον σύλλογο του Διμηνίου.

Μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές: Τσεκούρας Ανδρέας, Κανδήλας Μανώλης, Μαυρίδης Σάββας, Ζάγκας Θωμάς, Κοντογιάννης Ιωάννης, Αξιώτης Σταύρος, Χρυσανθόπουλος Παναγιώτης, Τσαγγαράς Σωτήρης, Τσιγιάννης Γιάννης, Κουτσιρίμπας Αργύρης, Ζιώγας Δημήτρης, Στρούγγης Δημήτρης, Σταματόπουλος Ιωάννης, Αποστολίδης Μιχάλης, Χονδρός Τάσος, Μόσιος Ιωάννης, Ανατολής Κωνσταντίνος, Κοντός Αποστόλης, Χάνος Άκης, Σουλιώτης, Φώτου.

Παύλος Πάνος: «Είμαστε δυνατοί και έτοιμοι»

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παύλος Πάνος τα… θέλει όλα για την ομάδα του αυτή τη χρονιά! Κύπελλο, πρωτάθλημα και άνοδο! Και φυσικά αν τα καταφέρουν οι παίκτες του, τότε θα ανταμειφθούν και κατάλληλα γι αυτό: «Θα είναι πολύ καλύτερα και πολύ εύκολα πλέον για εσάς και για το ποδοσφαιρικό τμήμα και για την εύρυθμη λειτουργία του” είπε αρχικά προς τους ποδοσφαιριστές και συνέχισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη και όλους όσοι απαρτίζουν την ομάδα, που μπορούμε και κάνουμε ένα από τα οράματα μου πραγματικότητα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Κύπελλο, πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ’ Εθνική είναι ο στόχος. Είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Για τον κάθε στόχο που θα επιτυγχάνεται θα παίρνει ο καθένας ποδοσφαιριστής από 500 ευρώ. Επίσης όλα τα έσοδα της ομάδας θα μοιραστούν στο τέλος της χρονιάς στους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να στηριχτούμε στην κοινωνία του Βόλου. Είναι λάθος στον Ερασιτέχνη να τάζεις χρήματα με άλλον τρόπο. Ξεκινάμε όλοι από το σημείο μηδέν. Αυτοί είναι οι στόχοι μας για φέτος, είναι εφικτοί και θα πάμε μονιασμένοι για να τους πετύχουμε».

Για τους χορηγούς: «Από όσες επιχειρήσεις μπουν χορηγοί, όχι μόνο του Διμηνίου, θα έχουμε κάποια πλεονεκτήματα σαν μέλη, σαν γονείς, σαν ποδοσφαιριστές. Θα καρπωθούμε όλοι τα οφέλη».

Για τις κάρτες διαρκείας: «Το νούμερο 500 δεν είναι μακριά από αυτό που θέλουμε. Γύρω στα 500 μέλη θέλουμε στο Διμήνι. Θέλουμε να πάρει την κάρτα διαρκείας και να τον έχουμε στο γήπεδο να χειροκροτάει, όχι μόνο να δώσει τα 50 ή τα 100 ευρώ».

Για τις εκδηλώσεις της ομάδας: «Θα κάνουμε δύο εκδηλώσεις, μία τέλος Αυγούστου και μία τέλος Σεπτεμβρίου και η μία θα είναι μία πολύ δυνατή για το Νομό».

Επίσης αναλύθηκε το πλάνο για το μάρκετινγκ με διάφορες βαθμίδες χορηγίας για όσους θέλουν να βοηθήσουν (Δείτε παρακάτω).

Ήδη έχει βρεθεί ένας χορηγός, η «Βιβεχρωμ», που θα είναι στις εμφανίσεις της ομάδας. Παράλληλα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη Legea για την ένδυση της ομάδας. Η διοίκηση θα προσπαθήσει ξανά να μπει στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τις ακαδημίες της.

Θοδωρής Καραλής (αντιπρόεδρος): «Να σας ευχαριστήσω που βρίσκεστε εδώ. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, που τυγχάνει να βρίσκομαι δίπλα στον Παύλο Πάνο που ξεκινά κάτι καινούριο φέτος και κάτι ιδιαίτερο. Τυχαίνει να τον γνωρίζω πολλά χρόνια τώρα και η σχέση μας έχει γίνει πολύ ζεστή. Πρέπει να χαιρόμαστε όλοι μας ιδιαίτερα που έχουμε έναν άνθρωπο όπως ο Παύλος Πάνος δίπλα μας. Επειδή έτυχε πέρυσι να είμαι πολύ κοντά στη διοίκηση της ομάδας, παρουσιάστηκαν προβλήματα από τα Χριστούγεννα και μετά. Τα γήπεδα είναι σε άθλια κατάσταση, αλλά θα γίνουν τα μέγιστα δυνατά για να είναι έτοιμα με την αρχή του πρωταθλήματος. Καλή αρχή με υγεία και πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι μέσα από τη συνεργασία έρχεται η επιτυχία».

Γιώργος Κανδήλας (Γεν. Αρχηγός): «Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι από την πλευρά μου θα προσπαθήσω τα μέγιστα για να είναι μέσα στην ομάδα όλα όπως πρέπει να είναι. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες του προέδρου και των παικτών. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές και επειδή φέτος η μεταγραφική περίοδος θα είναι μακρά, να ξέρετε ότι ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο θα προσπαθήσουν να φέρουν τους καλύτερους».

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές είπε: «Θέλω να σας καλωσορίσω, θέλω να πιστέψετε σε αυτά που θα πούμε και που λέει ο πρόεδρος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αλλά να ξέρετε κάτι αν τα αποδυτήρια δεν είναι αγαπημένα και δεν κάνουμε την ομάδα μία οικογένεια, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε όπως μπορούμε να προχωρήσουμε. Σας εγγυώμαι ότι θα είμαι κοντά σας. Θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά αν είμαστε όλοι μαζί. Και με τη στήριξη του προέδρου που θα σας παρέχει τα πάντα, να ξέρετε ότι θα βαδίσει η χρονιά όπως πρέπει να βαδίσει».

Κώστας Παπαστεργίου (προπονητής): «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του Διμηνίου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ταβάνι στο ποδόσφαιρο. Πέρυσι υπήρχαν κάποια στατιστικά που αν τα δείτε είναι απίστευτα τελείως. Η ομάδα είχε την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είχε την καλύτερη επίθεση στους δύο ομίλους, πήρε το κύπελλο, έκανε το μεγαλύτερο σκορ στο πρωτάθλημα και όλα αυτά μέσα από πολλή δουλειά των παικτών. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν φέτος αλλά και αυτά που έφυγαν και είμαι ευτυχισμένος που κάποια παιδιά ανέβηκαν κατηγορία. Μέσα από τους στόχους της ομάδας, στόχος είναι να φύγουν κι άλλα παιδιά, μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας φυσικά γιατί αλλιώς κανένας δεν σε βλέπει. Θα κλείσω με ένα σύνθημα που λέγαμε στα αποδυτήρια πέρυσι, στα εύκολα Διμήνι, στα δύσκολα Διμηνάρα».

Οι στόχοι του προγράμματος μάρκετινγκ της ΑΕ Διμηνίου:

  • Διατήρηση υπαρχόντων χορηγών και αύξησή τους με νέους.
  • Πληθώρα νέων επιλογών προς του υποψήφιους χορηγούς.
  • Banner με χορηγούς για τις συνεντεύξεις τύπου.
  • Επαναλειτουργία του site www.aedfc.gr για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων αλλά και ως μια ακόμη επιλογή των υποψηφίων χορηγών.
  • Ανάπτυξη και προβολή των ακαδημιών έχοντας ως στόχο την αύξηση των μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και των εσόδων μιας και οι ακαδημίες μέχρι τώρα ήταν η μόνη ΣΙΓΟΥΡΗ πηγή εσόδων για την κύρια ομάδα.
  • Έκδοση επετειακού τεύχους για τα 8 χρόνια από την ίδρυση της Α.Ε Διμηνίου και την άνοδό της στην Δ’ Εθνική Κατηγορία ως Πρωταθλήτρια
  • Πλήρη εμπορική εκμετάλλευση των εμφανίσεων με 3 τουλάχιστον μεγάλους χορηγούς.
  • Εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος με την ίδρυση «Μπουτίκ» με ρουχισμό και όχι μόνο.
  • Εύρεση χορηγού για την πίσω πλευρά του εισιτηρίου γενικής εισόδου ή διαρκείας.
  • Εύρεση χορηγών για την δημιουργία banner συνεντεύξεων Τύπου
  • Ανάπτυξη του Κοινωνικά Ευαίσθητου Μάρκετινγκ, προχωρόντας σε εφαρμογή προγράμματος Ε.Σ.Π.Α για την ελάφρυνση των γονιών οικονομικά αλλά και την μαζική επιστροφή των παιδιών στην άθληση.
  • Πλήρη εφαρμογή του Διαδυκτιακού Marketing μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.aedfc.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.