Υπό το βλέμμα του Φλουτ ήττα στην πρεμιέρα για την Κ20 της Νίκης

Υπό το βλέμμα των Βίλιαν Φλουτ και Ντανιέλ Μπατίστα, ηττήθηκε με 4-1 η Νίκη Βόλου από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League Κ20 στο γήπεδο των Καναλίων. Η φιλοξενούμενη ομάδα πιο έμπειρη, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των κυανολεύκων του Παντελή Βαρβέκη, που κατά διαστήματα πάντως απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε και ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, Λημνιός, που ξεκίνησε από τη Νίκη.

Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος που χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Μεταξύ αυτών και ο Ολλανδός τεχνικός, Βίλιαν Φλουτ, που έχει αποδείξει οτι δίνει μεγάλη σημασία στη “βάση” της ομάδας και πιστεύει στους νεαρούς παίκτες, όπως και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Ντανιέλ Μπατίστα. Το μοναδικό γκολ της Νίκης πέτυχε ο Αργυρίου. Στο 12’ ο Μπαστακός με φάουλ έκανε το 0-1 και στο 30’ ο Ρογκάγκος μέσα από την περιοχή το 0-2, για να κλείσει έτσι το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, το 0-3 έκανε ο Τσατσόπουλος με κοντινή προβολή στο 55′, για να μειώσει η Νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου, δέκα λεπτά αργότερα.

Η Νίκη Βόλου ζήτησε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Πάσχου στο 70’, ενώ στο 80’ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Τσιάκου, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Παπασπύρο.

Σε άριστη κατάσταση ήταν το γήπεδο των Καναλίων, κάτι που σχολιάστηκε θετικά και από τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης του Ατρόμητου Κατράνης τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γρηγοριάδης, Αργυρίου, Αγγελής, Ράπτης, Στρούγγης, Αναστασόπουλος, Νιαώτης (68’ Σιώμος), Πέτσης, Πάσχος (78’ Μπλούχος), Τσιάκος, Γεωργατζής (65’ Καρακώστας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης (Τζίνοβιτς), Μωραΐτης, Σεμπάστιαν (76’ Παναγιωτόπουλος), Παπασπύρος, Κομνηνός (56’ Λημνιός), Βλάχος, Ρεγκάκος, Μπαστακός Τσατσόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.